Cristiano Ronaldo patladı: Yalan söylüyorlar, gerçekleri açıklayacağım!

Sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Kırmızı Şeytanlar'da Ronaldo krizi devam ediyor. geleceği belirsizliğini koruyan Portekizli futbolcu hakkında çıkan iddialar sonrası sosyal medyadan patladı.

Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyen ve Premier Lig'e kabus gibi bir başlangıç yapan Kırmızı Şeytanlar'da kriz devam ediyor. Manchester United'daki geleceği belirsizliğini koruyan Cristiano Ronaldo hakkında çıkan iddialar sonrası sosyal medyadan patladı. 

DEVLER LİGİ'NE GİDEMEDİ
Cristiano Ronaldo geçtiğimiz sezon Manchester United'a büyük umutlarla geri döndü. Portekizli yıldızın gösterdiği etkili performans, Kırmızı Şeytanlar için yeterli olmadı. Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nden uzak kaldı. 37 yaşındaki futbolcu ise 38 karşılaşmada oynadı. Cristiano Ronaldo bu süreçte rakip fileleri 24 kez havalandırdı ve takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

BRENTFORD MAÇINDA AĞIR YENİLGİ
Premier Lig'in ilk haftasında Brighton ile karşılaşan ve 2-1 mağlup olan Manchester United'da Ronaldo sonradan oyunda dahil oldu. İkinci hafta maçında Brentford ile karşılaşan Kırmızı Şeytanlar'da Ronaldo ilk 11'de sahaya çıktı. United, deplasmanda adeta bozguna uğradı. Brighton sahadan 4-0 galip ayrıldı.

ATLETİCO MADRİD İDDİASI
Cristiano Ronaldo'nun geleceği hakkında merak edilen gelişmeler yaşanırken, Atletico Madrid'e transfer olacağı öne sürülmüştü. Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo bu iddiaları cevapladı. Atletico Madrid'in bir numarası yaptığı açıklamada, "Cristiano Ronaldo hakkındaki bu hikayeyi Atletico Madrid'e kimin icat ettiğini bilmiyorum. Kesinlikle doğru değil. Onun Atletico Madrid'e gelmesi neredeyse imkansız" ifadelerini kullandı.

Kırmızı Şeytanlar'ın 37 yaşındaki oyuncuyla yeni bir sözleşme imzalayacağı, Cristiano Ronaldo'nun da Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takıma kiralık olarak transfer olacağı iddia edilmişti.

JORGE JESUS'TAN RONALDO AÇIKLAMASI
Ronaldo’nun Fenerbahçe’ye transfer olacağı yönünde Portekiz basınında çıkan haberlerle ilgili soruya cevap veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, “Ronaldo ile arkadaşız. Ama onun kariyeri ile ilgili farklı hırsları ve fikirleri var. Kendisinin Avrupa’nın 5 büyük ligi dışında oynamak isteyeceğini düşünmüyorum. Fenerbahçe’ye kesinlikle gelmeyecek diyebilirim. Benim istemediğimden değil, kendisinin istemediğinden dolayı” dedi.

RONALDO SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, sosyal medya aracılığıyla medyada çıkan haberlere eleştiri getirdi.

"GERÇEKLERİ AÇIKLAYACAĞIM"
Instagram hesabından yapılan bir transfer paylaşımına yorum yazan 37 yaşındaki yıldız, "Medya yalan söylüyor. Tüm gerçekleri birkaç hafta içinde vereceğim röportajın ardından göreceksiniz. Son birkaç ayda benim hakkımda yazılan 100 haberden yalnızca 5'i doğrudur." ifadelerini kullandı.

MENAJERİ KULÜBE GELMİŞTİ
Kırmızı Şeytanlar'la 2023 yılına kadar sözleşmesi devam eden Ronaldo, kulübüyle yeni sözleşme görüşmelerine başlamak için geçtiğimiz haftalarda menajeri ile kulübe gelmişti. Ronaldo ve menajeri Jorge Mendes'in kulübe gelişi büyük yankı uyandırmıştı.

NAPOLİ İDDİASI
Portekizli futbolcu hakkında bir iddia da İspanya'dan gelmişti. AS'ta yer alan habere göre; 37 yaşındaki futbolcunun menajeri Jorge Mendes, oyuncusunu Avrupa'dan birçok kulübe teklif etti. Cristiano Ronaldo'nun teklif edildiği kulüpler arasında Napoli'nin de olduğu belirtildi.

ENGEL MAAŞI
Manchester United'ın Cristiano Ronaldo'yu kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı kaydedilen haberde transferin önündeki tek engelin maaşı olduğu vurgulandı. Cristiano Ronaldo'nun en az 8 milyon euro kazanması nedeniyle transferin gerçekleşme ihtimalinin şu an düşük olduğu kaydedildi. Öte yandan Paulo Dybala'nın Roma'ya gitmesiyle Napoli'nin elinde hala bir transfer bütçesinin bulunduğu aktarıldı.