2022/23 sezonu hazırlıklarını Avusturya'daki kampında sürdüren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Şu ana kadar kadrosuna Porto'dan Sergio Oliveira, İttiak Holding Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı ve Altay'dan Kazımcan Karataş'ı katan Aslan, iki transferi daha bitirdi.

Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gözler sağ bek, orta saha ve santrfor transferlerine çevrilmişti.

HARIS SEFEROVIC, İSTANBUL'A GELİYOR

seferovic

Mbaye Diagne ile yollarını ayıran sarı - kırmızılı ekip, Haris Seferovic ve kulübü Benfica ile her konuda anlaşmaya vardı. İsviçreli golcünün yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

ORTA SAHAYA GRILLITSCH

FIrZWPUX0Ac1HxI

Sergio Oliveira'nın ardından orta sahaya bir takviye daha yapmak isteyen Galatasaray, bonservisi elinde olan Florian Grillitsch ile el sıkıştı.

HER KONUDA ANLAŞILDI

EaVrOr0XkAEFlb0

Geçtiğimiz sezonu Hoffenheim'da geçiren ve 18 resmi maça çıkan Grillitsch, sözleşmesinin sona ermesinin ardından boşa çıkmıştı. Sarı - kırmızılı yönetim, yapılan görüşmeler sonucunda oyuncuyla her konuda anlaşmaya vardı. 26 yaşındaki Avusturyalı futbolcunun kısa süre içerisinde İstanbul'a geleceği öğrenildi.

SAĞ BEK TRANSFERİ TAMAM

E9tzZTZWQAIMxnL

Öte yandan sağ bek transferi için de gaza basan Galatasaray, Fransa Ligue 1 ekiplerinen Lyon'da forma giyen ve takım kaptanlarından olan Leo Dubois'da mutlu sona ulaştı.

BONSERVİSİ: 3 MİLYON EURO

Screenshot_39

Sarı - kırmızılıların transfer için Fransız ekibine 3 milyon euro ödeyeceği ve oyuncuyla son detayları görüştüğü belirtildi.

Editör: TE Bilisim