Fenerbahçe formasını giydiği günden bu yana dünya devlerini peşine takan 17 yaşındaki genç futbolcu Arda Güler için çılgın bir teklif var. Yıldız ismin veda hazırlıklarına başladığı öğrenildi.

Fenerbahçe’de A takımla çalışmaya başladığı günden beri maçlarda sergilediği performansla dünyanın dikkatini çeken Arda Güler’e akıl almaz bir teklif geldi.

Uzun süredir Fenerbahçe’den ayrılığı gündemde olan 17 yaşındaki genç yetenek için gelen bu teklif geri çevrilecek cinsten değil.

Fenerbahçe'de fırtınalar estiren Arda Güler’e genç yıldıza Arsenal, Liverpool ve Fransa'dan Lyon'un transfer tekliflerinde bulunduğu iddia edildi.

Mesut Özil'in veliahdı olarak gösterilen Arda Güler'i başta Arsenal ve Liverpool olmak üzere, İngiliz ekiplerinin takibe aldığı hatırlatıldı.

17 yaşındaki yıldız Arda Güler geçen sezonun ikinci yarısında yaptığı müthiş çıkışı devam ettiriyor.

Arda Güler Kasımpaşa maçında 69. dakikada oyuna girip attığı 2 muhteşem golle bir kez daha dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Fenerbahçe’nin yıldız ismi Arda Güler birçok Avrupa devinin radarına girmiş durumda.

Bayern Münih ve Dortmund, İngiliz ekipleri Marcnester City ve Arsenal ile İspanya’dan Barcelona harekete geçmiş durumda.

İşte Arda Güler’e gelen son teklif ve tüm detaylar…

Alman devleri Bayern Münih ve Dortmund, İngiliz ekipleri Marcnester City ve Arsenal ile İspanya’dan Barcelona tarfından yakından takip ediliyor.

Kulislerde konuşulan iddialara göre Marcnester City genç yetenek Arda Güler için resmi teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Transfer dönemi bitmeden Arda Güler’i kadrosuna katmak isteyen Marcnester City çılgın bir teklif ile gelmeye hazırlanıyor.

Bir diğer iddialara göre ise Fenerbahçe’de yıldızı parlayan Arda Güler’in Marcnester City transferine sıcak baktığı konuşuluyor.

Bu arada Arda Güler’in transfer maliyetinin 25 milyon sterlini bulacağı iddia edildi.