Uzun zamandır üzerinde istifa baskısı olan Şenol Güneş'in maçın ardından istifa etmesi bekleniyor...

A Milli Futbol Takımı Dünya Kupası Elemelerinde Hollanda ile yaptığı karşılaşmada sahadan hezimetle ayrıldı. Milli Takım maçı 6-1 kaybederken, Çağlar Söyüncü de ilk yarının sonlarına doğru kırmızı kart gördü. 

Avrupa Şampiyonasından bu yana çok kötü bir futbol oynayan takımın başındaki Teknik Direktör Şenol Güneş eleştiri yağmuruna tutuldu. 

Uzun zamandır üzerinde istifa baskısı olan teknik adamın maçın ardından istifa etmesi bekleniyor. 

Öyle ki maç öncesinde bile Hollanda’daki Türk seyirciler tarafından yuhalanan Şenol Güneş için ikinci golden sonra “Şenol Güneş istifa” tezahüratları atıldı. Türk seyirciler maç bitmeden tribünleri terk etti.

İlk yarıda TRT spikeri bile oynanan kötü oyun sonrasında eleştirileri sıralayarak Milli Takım’ın yenilse de ortaya bir mücadele koyması gerektiğini söyledi. TRT spikeri maçın sonunda ise "ne diyeceğimi bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan aylardır oynanan kötü fubol nedeniyle Şenol Güneş'in Milli Takım'dan yıllık 3.2 milyon Euro yani 31.6 milyon Türk Liralık maaşı da gündem oldu. Hollanda teknik direktörü Louis van Gaal ise senelik 1.2 milyon Euro yani yaklaşık 13 milyon lira kazanıyor.

RIDVAN DİLMEN TOPA TUTTU

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, maçla ilgili sosyal medya hesabından "Üzülerek söylüyorum ki, ilk yarı itibarıyla Hollanda Türkiye maçı, mahalle abileriyle çocukların arasındaki maçlar gibi geçiyor" dedi.

Dilmen, ''Hücum edemedik, oyuna ortak olamadık. Çok yumuşak takımız. Orta sahaya bakarsak, bunu görebiliyoruz'' dedi.