Ahmet Çakar'dan Hamit Altıntop'a sert sözler: Küstah ve cahil!

Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop, Faroe Adaları ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamalarla gündeme oturmuştu. Altıntop'ın sözlerinden ziyade üslubu tartışma konusu oldu. Milli Takım yöneticisine en sert eleştirilerden biri Ahmet Çakar'dan geldi.

Milli Takım'da Lüksemburg ve Faroe Adaları krizine ek olarak bir de Hamit Altıntop krizi yaşanıyor. Altıntop, Faroe Adaları maçı sonrası yayıncı kuruluş TRT Spor'un maç sonu programına katılmış ve açıklamalar yapmıştı.

Altıntop'un masaya vurarak konuşması, cümle sonlarında "ya" vurguları ve sert üslubu, birçok eleştiri aldı.

"Kuntz'u sadece o getirdi" 

Sabah gazetesi yazarı ve Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Altıntop için "küstah ve cahil" ithamlarını kullandığı köşe yazısında şunları söyledi: Hiç kimse kimseyi kandırmasın, Kuntz'u Türk Milli Takımı'nın başına getiren kişi Hamit Altıntop'tur.

"Haddini bildirmezseniz..." 

Utanmazlara, haddini bildirmezseniz utanmazlıklar devam eder. Tıpkı Kuntz'un "Bir daha şaka yapmayacağım" diye söz verip sonradan komik duruma düşmesi gibi.

"Küstah ve cahil" 
Faroe Adaları maçı bitmiş, kaybetmişiz, Hamit Altıntop efendi, devletin televizyonunda masaya vura vura "yaaa"lı, "yuu"lu konuşabiliyor. Bunun adı en basit ifadeyle; küstahlık ve cahilliktir.