İrfan Can Kahveci'nin suyu ısınıyor! İlk uyarı geldi

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sıkıntısı yaşanıyor. Büyük umutlarla ve yüksek bonservisle transfer edilen İrfan Can, takıma katıldığı ilk dönemde sakatlığı nedeniyle katkı verememişti. Kahveci şimdi ise formsuzluğu nedeniyle yine katkı vermekten uzak. Tecrübeli oyuncuya ilk uyarı geldi.

Fanatik'in haberine göre, Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sıkıntısı baş gösterdi. 5 haftadır skora katkı yapamayan İrfan Can, Fenerbahçe'nin galibiyet serisi yakalayamamasında formsuzluğuyla büyük rol oynayanlardan biri.

Antalyaspor maçında da yokları oynayan İrfan'a ilk uyarı geldi.

İrfan Can'ın formsuz görüntüsü, takımın pozisyona girmekte zorlanmasının başlıca nedenlerinden biri oldu.

İsmail Kartal, öğrencisiyle yaptığı görüşmede, “Yeniden ayağa kalkmamız için senin vereceğin katkılar çok önemli. Şu anda form olarak istenen seviyede değilsin ancak her futbolcu böyle dönemler yaşar. Sana ihtiyacımız var, bir an önce toparlan” dedi.

Ali Koç'un da iletişime geçtiği oyuncuya, "Bir an önce kendine gel. Bu takımın lider oyuncularından birisin. Performansın ve mücadelenle arkadaşlarına örnek olman gerekiyor. Sana olan güveni boşa çıkartma" diyerek gözdağı verdiği öğrenildi.

İrfan Can, Galatasaray'la girilen transfer yarışında Başakşehir'den büyük uğraşlarla alınmış ve 11 milyon euro bonservis bedeli ödenmişti.

Şimdiye dek Fenerbahçe'ye beklenen katkıyı veremeyen oyuncu taraftar tarafından da ıslıklanmıştı.

Hem taraftarda hem yönetimde suyu ısınan İrfan, formunu yukarı çekmeye çalışacak.