Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Galatasaray karşılaşmadan 3-2 üstünlükle ayrılmayı başarırken 1-0 geriye düşen Sarı-Kırmızılılar'da beraberlik golünü ayarak perdeyi açan Bafetimbi Gomis, taraftarın yüzünü güldürürken, ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu. İşte detaylar...

Süper Lig'de heyecan 6. hafta mücadeleleri ile sürüyor. 6. haftanın dikkat çeken karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada gülen taraf 3-2'lik skorla Galatasaray olurken geriden gelen Sarı-Kırmızılılar gol perdesini Bafetimbi Gomis ile açtı.

"BU LİGE FAZLASIN"

plkplk

Golcü oyuncunun kaydettiği beraberlik golü sonrası ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu. Çakar Gomis'in gol attıktan sonra yaptığı klasikleşen aslan yürüyüşü esnasından kalçasına zoom yapılmış bir kare paylaşarak, "Sen bu lige fazlasın oğlum" notunu düştü.

"UTAN MIYOR MUSUN?"

625f1c14b57f150a3cbd1d2a

Ahmet Çakar'ın bu paylaşımı birçok kullanıcının tepkisine neden olurken, "Kaç yaşındasın, utanmıyor musun?" şeklindeki yorumlar da dikkat çekti.

POIPOK

PO

NKN

KASIMPAŞA-GALATASARAY