Hasan Şaş havalimanında kavgaya karıştı

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve bir dönem Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hasan Şaş, salı günü Adana'da havalimanında bir kişiyle tartışma yaşadı. İstanbul'dan Adana'ya giden Şaş, terminal alanında çıkan tartışmada zor sakinleştirildi.

Hasan Şaş Adana'da havalimanını birbirine kattı. Salı günü İstanbul'dan Adana'ya giden eski futbolcu, uçaktan indikten sonra aracının olduğu yere gidiyordu. Telefonu çalan Şaş, eski futbolcu Erhan Önal'ın acı kaybının haberini aldı.

Önal'a yakın isimlerden biri olan Şaş, gözyaşlarını tutamadı. Çevredekilerin aktardığına göre duygusal anlar yaşayan Şaş bir süre kendini toparlamaya çalıştı.

Daha sonra aracının olduğu yere yönelen Şaş, henüz sebebi bilinmeyen bir sebeple bir vatandaşla tartışmaya başladı. Arbedey dönen tartışmada 3 kişi Hasan Şaş'ı güçlükle tuttu.

Karşılıklı atışma kavgaya dönüşünce araya giren üç kişi, eski futbolcuyu yatıştırmaya çalıştı. O anlarda Şaş'ın karşı tarafa "Bas git! Ağzını burnunu kırarım" dediği duyuldu.

Şaş geçtiğimiz sene Galatasaray'daki görevinden ayrılmış ve Instagram hesabından açıklama yapan Hasan Şaş, "Bugünden itibaren çok sevdiğim Galatasaray'dan kendi isteğimle ayrılmış durumdayım. Bugüne kadar en kötü günlerimde bana destek veren taraftarımıza teşekkür ederim. Hoşçakalın..." demişti.

Galatasaray'da 2011-2013 ve 2018-2020 arası 2 dönem yardım antrenörlük yapan Şaş, daha sonra başka bir yerde çalışmadı.

44 yaşındaki eski oyuncudan konuyla ilgili bir açıklama henüz gelmedi.