Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisini Fethullah Gülen'e atfen 'FG' plaka kullanmakla ve Ergenekon davalarında Gülen'e selam göndermekle itham eden Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’le ilgili açıklamalarını sürdürüyor.

'DÜNE KADAR MEHMET AĞAR'A HAKARET EDİYORDUN'

Peker, basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur'un Twitter hesabı üzerinden peşpeşe yaptığı paylaşımlarda, "Ergenekon soruşturmalarında selam söylediğimi yayınlamazsan o zaman işin rengi değişecek" dedi. Peker, "Düne kadar mehmet ağara her hakareti ediyordun. Şimdi vatan cephesinde buluştuk diyorsun. Biz senin vatan cepheni geçmişten biliyoruz" ifadelerini kullandı.

İŞİN RENGİ DEĞİŞECEK'

Perinçek'ten bu kayıtları yayınlamasını isteyen Peker şöyle devam etti:

"Birçokları gibi, 90’lı yıllarda ülkemizdeki birçok insan gibi ben de bunları Turan’a yani Türk Birliğine hizmet eden insanlar olarak biliyordum. Ben bunların gerçek yüzünü 2000’lerin başında gördüm. Bunların elinde cennetin anahtarı olsa bile ben o cennete gitmem demedim mi? Ulan k.hpe bu videoları tüm Türkiye izlemedi mi? 1990’larda cennetmekan Başbuğ Alparslan Türkeş de bu insanları öyle biliyordu. Ben ve birçok kişi bu sebeple bu insanlara sevgi besledik. Aksiyon dergisinde röportaj yaptığımı söylüyorsun, bu yeni bir şey mi? Bunu herkes biliyor. Kelebek soruşturmasında haksız yere tutuklandığım için, o soruşturmanın başındaki isim de Hanefi Avcı olduğu için intikam aldım (ödeşmek adettendir). 1990’lı yıllarda bende bu insanlara değer verdiğimi söylediğim yazılar haricinde yeni bir şey çıkaramazsan, Ergenekon soruşturmalarında selam söylediğimi yayınlamazsan o zaman işin rengi değişecek."

'BİZ SENİN VATAN CEPHENİ GEÇMİŞTEN BİLİYORUZ'

Peker, Perinçek'e "Düne kadar mehmet ağara her hakareti ediyordun. Şimdi vatan cephesinde buluştuk diyorsun. Biz senin vatan cepheni geçmişten biliyoruz. En iyi yaptığın şey ülkücüleri şehit ettirmendi. İkinci yaptığın şey de abdullah öcalanla beraber pkk kıtalarını selamlama ve onlara çiçek vermendi" diye seslendi.

'SANA BU GÖREVİ VERENLERİ DÜNYAYA REZİL EDECEĞİM'

"Benimle göğüs göğüse gelmemek için sana bu görevi kimlerin verdiğini biliyorum" diyen Peker, "Seçime 2 ay kalaya beni bekleyin. Sizi sokağa çıkamaz hale getirecem. Sana bu görevi verenleri tüm dünyaya rezil edecem. Koskoca iktidar göğüs göğüse benimle mücadele edemiyor, 80 yaşındaki senin gibi bir k.hpeyi karşıma çıkarıyor. Ulan senin partinin yöneticileri bir mekanda karşılaştığımızda benimle resim çekildiler. Muhalifler eleştirince de senin partinden birçok yetkili övgü dolu şeyler yazmadılar mı? Ne değişti l.n ne değişti?" ifadelerini kullandı.

'SÜRPRİZLERİ SEVERİM'

Peker, sözlerine şöyle devam etti: "Ayrıca seçime 2 ay kala diyorum diye de çok rahat olmayın. Ben sürprizleri çok severim. Sizin gibi k.hpelere cevap yazmadığım için kendimden nefret ediyorum (ancak huyum kurusun duramıyorum). Cumhuriyet gazetesinin geçmişte benle ilgili yaptığı haberin linkini de koydum. ( 1990’lı yıllarda fetöyü övdüğümü tahliye olduktan sonra da düşmanlık yaptığım yazıyı ) Ben sizin gibi fırıldak değilim ne dediysek o. Ergenekon duruşmalarında fetullaha selam yolladığım görüntü kaydını yayınlamazsan senin yalancı, k.hpe, köpek, şerefsiz olduğunu tüm dünyaya her gün anons edecem." (Kısa Dalga)