Koç

Evlilik, uzun süreli beraberlikler konusunda olumlu gelişmeler olabilir. Bu anlamda varsa önceden gelen sıkıntılar, problemler konuyu masaya yatırıp çözün derim.

Boğa

Bugün sağlık konusunda başlangıçlara girişebilirsiniz. Ve bazı estetik mevzular dikkatinizi çekebilir. Uzun süredir ilk defa kariyerle ilgili iyi gelişmeler olabilir.

İkizler

Canım İkizler, siz bugün adeta bir aşk kelebeği olabilirsiniz.  Herkes gider mersine siz neden hep tersine? Oysa bugün çalışmanız lazım. Aman boş verin, yeter ki aşk olsun.

Yengeç

Bugün iş konusunda öteden beri gelen karmaşaya olumlu bir çözüm geliştirmeniz mümkün duruyor. özellikle aile içinden gelebilecek yardımlar varsa kabul edin.

Aslan

Uzun süredir yaşadığınız kariyer kaosunda artık sonlara geldiniz ve artık çözüm konusunda gerçek adımlar atmanız söz konusu olabilir. Fırsatları kaçırmayın.

Başak

Bugün kesinlikle para ile ilgili güzel şeyler yapın. Sevgili Başaklar Ay sizi bu anlamda destekliyor. Ama gidip de kripto para falan alıp rezil etmeyin üç kuruşunuzu.

Terazi

Bugün her şeyi yapabilirim havalarına girmeniz olası, özellikle gönül meselelerinde atak olabilirsiniz. Kararında olun yeter, yoksa kaş yapayım derken göz çıkabilir.

Akrep

Kendinizi yapmanız gerekenlere konsantre etmenizde fayda var. Biraz içe dönük olmanız mümkün. Gönül meselelerinde enteresan sözler duyabilirsiniz.

Yay

Bol iletişimle dolu kalabalık bir gün geçirmeniz olası. O nedenle çevrenizdekilerle özellikle iş ve günlük koşturmanızda yardım alın çalışın derim.

Oğlak

Haftaya maddi konularda hayırlı haberlerle başlama olasılığınız var. Para konusunda önünüzü görmek için atılımlarda bulunmanızda hiçbir sakınca görünmüyor.

Kova

Yurtdışı, yabancı ülkeler ve varsa işiniz bu konularda enteresan gelişmeler sizi bekleyebilir. Özellikle eğitim konusunda bugün yapacaklarınızı yapın iyi bir gün.

Balık

Çok daha neşeli ve keyifli bir gün yaşayacaksınız gibi görünmekte. devlet daireleri ilgili işler güçler varsa sıvayın kolları yapın bitsin. Ayrıca çapkınlığa açık bir gün.

Editör: TE Bilisim