KOÇ: Çevrenizdeki olaylar karşısında izlenmesi gereken yol için aceleci davranıyorsunuz. Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. İş yaşantınızda hesaplarınızı geriye dönük şekilde denetlemelisiniz.

BOĞA: Anlamlı ve iğneleyici sözlerinizle partneriniz ve çevreniz üzerinde olumsuz bir hava estireceksiniz. Hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırdınız. Yorgun düşebilirsiniz.

İKİZLER: Yaşama açılan bütün güzelliklere önem vereceksiniz. Bugün güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenin. Özgür ruhunuz atağa kalktığı zaman çevrenizdeki bağları kopartacak şekilde fevri davranıyorsunuz.

YENGEÇ: Enerjinizi dengeleme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Çevrenizle paslaşarak çalışmayı seviyorsunuz. Önünüzdeki engelleri aşma konusunda becerinizi göstereceksiniz. Yanlış anlaşılmalardan sakınmalısınız.

ASLAN: Yoğun enerjinizin sizi zorladığını hatta tempo kaybettiğini göreceksiniz. Maddi konularda sıkıntı istemiyorsanız çok çalışıp paranızı biriktirmelisiniz. Finans konularına disiplin getirmenin zamanı geldi.

BAŞAK: Çelişkilerinizi kendi çabanızla yeneceksiniz. Geçmişte yaşadığınız zorluklarla başa çıkıyorsunuz. Arkadaşlıklarınızın seviyesini değerlendireceksiniz. Aşkta bazı konular sorun haline gelebilir.

TERAZİ: Geçmişte yaşadığınız ilişkinin tekrar gündeme gelmesi söz konusu. İstekleriniz abartılı olmanıza rağmen duygularınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenize karşı hassas davranışlar sergileyebilirsiniz.

AKREP: Yakıcı duygular içinde olmanıza rağmen gizliyorsunuz. Beraber olduğunuz kişileri gözünüzde büyütebilirsiniz. Yalnızlık sizin için çok önemli. Katılacağınız toplantılarda kalabalık sizi sıkabilir.

YAY: Kendinizi mutsuz hissettiğinizde bulunduğunuz yerden uzaklaşın. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçerek motivasyonunuzu artırmalısınız. Geçmişte yaşadığınız olayın detayları görülebilir.

OĞLAK: Hayallerinizle baş başa kalma arzusu içinde olabilirsiniz. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirirken ne düşündüğünüzü hiç kimse anlamayacak. Sosyal ilişkilerinizin yoğun olduğu bir dönem.

KOVA: Hayallerinizi askıya almanız gerekiyor. Yeni fırsatlar için beklemeli ve konu ne olursa olsun, denetimden geçirmeden uygulamaya geçmemelisiniz. Bu konuda herhangi bir şikayetiniz olmayacak.

BALIK: Dış dünyadan koparak kendinizi toparlayacaksınız. İlişkilerinizde duygusallıktan çok mantığınızı öne çıkarmanız nedeniyle aranızda mesafe olacak. Bu kendinizi daha ciddi kontrol etmenizi sağlayacak.

Editör: TE Bilisim