KOÇ: İletişimi gezegeni Merkür geri giderken yeni fikirlerden uzak kalın. Bugün ilişkinizde değişim konusu. Duygularınız canlanıyor ve partnerinizle daha uyumlu bir birliktelik paylaşmak istiyorsunuz.

BOĞA: İş hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelecek. İletişim gezegeni Merkür geri giderken ortak iş yaptığınız kişilerin özel sorunları gündeme gelecek ve dostluk paylaşımları içinde olacaksınız.

İKİZLER: İletişim gezegeni Merkür iletişim evinizde geri giderken dikkat! Bugün, evinizle ilgili olumlu gelişimler söz konusu. İçinizdeki coşkuyu çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz. Diyet programınızı gözden geçirin.

YENGEÇ: Aşkla ilgili duygularınız dorukta seyredecek. Partnerinizle uzun süredir yakalayamadığınız dostluğu ve arkadaşlığı kurabilir, birlikte planlar yapabilirsiniz. Maddi konularda beklentileriniz gecikebilir.

ASLAN: Başarı sizin için çok önemli bir duygu ve bugün ilişkilerinizde aynı enerjiyi görmek istiyorsunuz. Kişisel dengelerin çok önemli olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Eski dostlarınızı aramak için iyi bir gün.

BAŞAK: Güven ihtiyacı içinde olduğunuz için yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içinde olacaksınız. Bugün, her türlü olanağı kullanabilirsiniz. Enerjiniz yüksek. Maddi sıkıntılar kafanızı kurcalayabilir.

TERAZİ: Kendinizi huzursuz ve tedirgin hissedebilirsiniz. Planladığınız çalışmaların engellere takılmasından rahatsız olabilir, dengelerinizi koruma konusunda zorlanabilirsiniz. Bugün, sezgileriniz çok yüksek.

AKREP: Duygusal yaşantınızda önemli gelişmeler söz konusu. Bugün ince ve nazik davranışlarınızla çevrenizde iyi bir etki bırakarak mükemmel örnek teşkil edeceksiniz. Aşkta hiç kimseye ödün vermeden yaşıyorsunuz.

YAY: Bugün çözümlemeniz gereken birçok konuyu bir arada düşünmekten yorgun hissedebilirsiniz. Çevrenizle bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. Maddi konularda bakış açınızı genişlemekten yanasınız.

OĞLAK: Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmek için çaba sarf ediyorsunuz. Hırslarınızı dengelemelisiniz. Yaşamını detaylar üzerine kuracaksınız. Ailenize beklediği yardımı yapmak isteyeceksiniz.

KOVA: İdeallerinizi ortaya çıkaracak hareketlenme söz konusu. Birçok fikir birbirini tetikleyecek ve ilginçlikler ortaya çıkacak. Kararlarınızda ısrarcı olmalısınız. Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir.

BALIK: Enerjik yönlerinizin ortaya çıkmasıyla farklı şeyler yapmak istiyor ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin ortak paylaşımlarına ihtiyaç duyuyorsunuz. Gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz.