KOÇ

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için çevreniz epey kalabalık olacak. Etrafınızdaki kişilerin size olan davranışlarından değişik anlamlar çıkarmak yerine olayları araştırın.

BOĞA

Kendinizi daha iyi ortaya koyarken karşı cinsin yoğun etkisi üzerinizde olacak. Özlemlerinizin atağa kalkmasıyla sevdiklerinizi şımartmak istiyorsunuz. Evinizle ilgili değişimler söz konusu.

İKİZLER

Enerjiniz çevreniz tarafından takdir ediliyor. Kendinizi aşma konusunda gerekli donanıma sahipsiniz ve işinizle ilgili gerekli müdahaleyi yapmalısınız. Kazançlarınız konusunda fırsatları değerlendirmek için acele etmeyin.

YENGEÇ

Kazançlarınızı artırma konusunda yaratıcılığınızı doğru şekilde kullanacaksınız. Duygularınızı sözcüklerle ifade ederek kendinizi ortaya koyacaksınız. Kariyerinizle ilgili gelişmeleri takip edin.

ASLAN

Organizasyon yeteneğinizi çevrenize ispat edeceksiniz. Değişiklik size iyi gelecek. Yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçluyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz.

BAŞAK

Düşünmeden ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin başınıza iş açmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutun. Enerjinizin güçlü olması bazı hataları da beraberinde getiriyor.

TERAZİ

Karşı tarafın denge konusunda yapacağı hataları düzeltmeniz mümkün. Bugün ihtimallerden yola çıkıp ulaşmak istediğiniz sonuca geleceksiniz. Ortaklıklarda zorlanmanız işe yarayacak.

AKREP

Aktivitelerinizin engellendiğiniz görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerin dar boğazda olması sizi daha güçlü kılacak. Duygularınızı saklamak için birçok nedeniniz var ve kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz.

YAY

Ortaklıklar ve iş yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteğine ihtiyacınız var. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog sizi mutlu edebilir. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

OĞLAK

Sezgilerinize güvenmeniz bazı yanlış kararlar almanız neden olabilir. Kariyerinizle ilgili değişimlere hazır olun. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın nedenini araştırabilirsiniz.

KOVA

Bugünlerde satın alma duygunuz öne çıkacak. Arkadaşlarınız ev değiştirme sorunları için sizden yardım isteyebilirler. Yakın çevrenizin size sağlayacağı fırsatlar konusunda doğru kararlar almalısınız.

BALIK

 Kendi doğrularınıza inandığınız zaman her şeyin çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Olaylar yön değiştirdikçe haklı olduğunuzu görecekler. Bugün, kısa yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek.