KOÇ: Bugün sıra dışı konular her zamankinden daha fazla ilginizi çekecek ama sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Elinizde fazla para çıkabilir.

BOĞA: Siz tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen olaylara hız kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Güneş, İkizler burcunda ilerlerken olabilecek sorunları ve her şeyi ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz.

İKİZLER: İşyerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Ama onların sizi etkilemeleri epey güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

YENGEÇ: Ailenizin tepkisinden endişeliyseniz fikirlerine önem verin. Özgür olmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığında istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Yaşantınıza renk katacak işler geliyor.

ASLAN: Bugün, maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. İlişkide olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içinde olmanıza rağmen en son sözü kendiniz söylemek istiyor ve yoruluyorsunuz.

BAŞAK: Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapıyor ama kendinizi fazla zorluyorsunuz. Bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz. Yeteneklerinizi doğru kullanın.

TERAZİ: İşinizle ilgili güçlü bir motivasyona ihtiyacınız var. Bugün kalabalıkta bile çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsanız sıcakkanlı olun.

AKREP: Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların devam etme olasılığına rağmen sınırlarınızı zorlauyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

YAY: Elinizdekiyle yetinmiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız farklı dallarda da çalışmalısınız.

OĞLAK: Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz, bu durum bazen olumlu olmayabilir. Olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de hata yapabilir. Bugün araştırmaya yönelik çalışmalı, doğru yolu bulmalısınız.

KOVA: Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı tavır takınmanız sayesinde bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Harcamalarda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Duygularınıza daha çok önem vermelisiniz.

BALIK: Yaratıcılığınıza çok güveniyorsunuz. Çevrenin baskısının sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Yapmak istediğiniz birçok işin listesini yapın ve aceleye getirmeden tüm işlerinizi toparlayın.