KOÇ

Görüntünüze önem verdiğiniz bir gün. İnce detaylar üzerinde durduğunuz için sizi çevrenizin anlaması zorlaşacaktır. Düşüncelerinizi farklı bir noktaya odaklayacaksınız. İç sesinizin doğru olduğunu düşünmelisiniz.

BOĞA

Arkadaşlarınız arasında farklı olduğunuz kesin. Düşüncelerinizi gizlediğiniz için birçok dostunuz sizi merak ediyor. Asla teslimiyetçi değilsiniz. Bugün sevdiğiniz konulara zaman ayırmalısınız.

İKİZLER

Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal çelişkiler yaşamanız mümkün. Olaylara bakış açınız onlara göre uçuk gibi görülebilir. Başarma hırsınız engel tanımıyor. Aklınıza taktığınız her şeyi başarabiliyorsunuz.

YENGEÇ

Köklü değişim gezegeni Plüton karşıt burcunuzda ilerliyor. İlişkilerinize derin bir duygusallık hakim. Aşkı algılama biçiminiz öyle farklı ki sizi anlamakta zorlanıyorlar. Duygusal düşünmeye devam etmelisiniz.

ASLAN

İletişim gezegeni Merkür, karşıt Kova burcunda ilerliyor. Düşüncelerinizde derinlik hakim. Olayların iç yüzünü çabuk çözmeniz karşı taraf için korkutucu olabiliyor. Analitik zekanızla övünebilirsiniz.

BAŞAK

Bugün Ay’ın konumu arkadaşlık ilişkilerinizi etkiliyor. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla problemler olabilir ama önemsemeyin. Maddi sıkıntılar sizi üzülebilir. Daha fazla çalışmanız gerekiyor. Borçlarınızı ödemelisiniz.

TERAZİ

Sezgilerinizin doğru çıktığını görmek sizi rahatlatacak. Çevrenizle ulu orta konuşmaktan çekinebilirsiniz. Yaptığınız işlerin sorgulanmasından hoşlanmıyorsunuz. Zaman kavramını unuttuğunuzda veriminiz artıyor.

AKREP

Aşk gezegeni Venüs, kombinasyon burcunuz Balık’ta ilerliyor ve duygusal yönlerinizi artırırken, sizi şüpheci ve temkinli yapıyor. Bugün fazla alıngansınız. Takıntılarınızla doğruyu bulduğunuz bir gerçek.

YAY

Özel olduğunuzu hissettiğiniz zaman yaşama bakış açınız çok daha anlamlı oluyor. Bilinçaltınız epey yoğun. Birçok düşünceyi aynı anda barındırmak herkesin yapabileceği bir iş değil.

OĞLAK

Köklü değişimler gezegeni Plüton burcunuzda ilerlerken daha güçlü kararalar alacak, yaratıcılığınız konusunda imkansız detayları bile sorun yapmayacaksınız. Siz özel duyguların kişisiniz.

KOVA

İdeallerinizi destekleyecek arkadaş grubuyla çalıştığınızda daha başarılı oluyorsunuz. Bugün kariyerinizle ilgili yeni değişimlere ihtiyacınız var, biliyorsunuz. Takıldığınız konuları daha doğru araştırmalısınız.

BALIK

Ay’ın bulunduğu konum yaşantınızı renklendiriyor. Her şeyi hissediyor ve önlem alıyorsunuz. Bugün sınırlarınızı zorlamayı seviyorsunuz. Hayaller ve gerçekler arasında doğru köprüleri kuruyorsunuz.

Editör: TE Bilisim