KOÇ

Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın varlığı sizi başkalarına göre daha ilginç yapıyor. Hayır kelimesini çok rahat kullanmaya başladığınızı fark etmelisiniz.

BOĞA

Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli davranmalısınız. Savaşçı Mars sizi müsrif yapmaya devam ediyor.

İKİZLER

Kişiliğinizi ön plana çıkaracağınız ortamlarda bulunacak ve çevrenizde kendinizi daha iyi hissettirecek konuşmalar yapacaksınız. Duygularınız atakta olacak. Bugün kendi amaçlarınız peşindesiniz.

YENGEÇ

Disiplinli hareket etmek istiyorsanız bazı kuralları kendiniz koymalı ve ne pahasına olursa olsun, aşmamaya çalışmalısınız. Bugün rutin işlerinizde detaycı davranacaksınız. İnandığınız konulardan taviz vermiyorsunuz.

ASLAN

Bugün, özel konuların yer aldığı ve kafanızda şekillendirdiğiniz planları hazırlayacaksınız. Sadece kendinize güvenmek istiyorsunuz. Gizlilikler söz konusu. Bazı isteklerinizi yaşama geçirme zamanı geldi.

BAŞAK

Duygusal davranmak istemediğiniz halde her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınanlarla bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Fırsatlar konusunda akıllıca davranıyorsunuz.

TERAZİ

İş konularında başarıyla yan yana gidiyorsunuz. Bugün isteklerinizi yansıtırken doğru kararlar peşindesiniz ve sizi zorda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Dengeleri bozmak istemiyorsunuz.

AKREP

Balık’ta ilerleyen Güneş’ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi düşünen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Hırslı yönleriniz atakta.

YAY

Güçlü ilişkileri seviyorsunuz. Sezgilerinizi kullanmanız sayesinde başarıyı yakalayacaksınız. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Özgürlüğünüz her şeyden önemli.

OĞLAK

Yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım etmeye çalışacaksınız. Kariyerinizle ilgili çalışmalara hız kazandırmak istiyor ve gerekli donanımı sağlıyorsunuz. Sistemli yönleriniz sizi başarıya götürüyor.

KOVA

Alışkın olmadığınız bir durum söz konusu. Harcamalar konusunda planlı ve programlı olmanız gerekiyor. Bazıları için olağan olan bu durum size ters ve sıkıcı gelecek. Seyahat planlarınızı ertelemekte fayda var.

BALIK

Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Bazı şartları gözden geçirmeden karar almamanız başarınızı daha da güçlendiriyor. Sürpriz gelişmeler ortaya çıkacak. Müthiş bir çekim gücünüz olduğunu biliyorsunuz.

Editör: TE Bilisim