KOÇ: Dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerin sizi olan davranış şekillerinden farklı anlamlar çıkarmanız mümkün.

BOĞA: Bugün kendinizi aşma konusunda başarılısınız. Mesleki anlamda sezgilerinizi ustaca kullandığınız için çevrenizden takdir alıyorsunuz. Siz her zaman aşılması gereken en zor olan hedefleri seçiyorsunuz.

İKİZLER: Duygusal yaşantınız hareketleniyor. Bulunduğunuz ortamlarda duygusal etkilenme yaşamanız mümkün. Bugün tanışacağınız kişilerle farklı bir elektrik yakalayabilirsiniz. Egonuz yüksek.

YENGEÇ: Disiplininizi güçlü tutmayı başaracağınız bugün olayları sakin şekilde izleyeceksiniz. Seyirci kalmayı başarabilir ve kendinizi denetleyebilirseniz, olayların seyri istediğiniz boyuta gelecek.

ASLAN: Duygularını açıklama konusunda cesur davranıyorsunuz. Bugün, hayal gücünüzü kullanabileceğiniz alanları tespit ederek, enerjinizi olumlu şekilde kullanacaksınız. Disiplininiz mükemmel şekilde çalışıyor.

BAŞAK: Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden etkileneceksiniz Onlarla ortak proje üretme yoluna gidebilirsiniz. Geleneksel yapınızı zorlayacak olaylardan uzak kalmaya çalışmanız takdir görüyor.

TERAZİ: İş yaşantınızda farklı düşüncelere sahip olsanız bile, inatçı ve pratik davranışlarınız sayesinde işinizde istediğiniz disiplini kuracaksınız. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı öğrenmelisiniz.

AKREP: Yakın ilişkilerinizde mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. İş anlamında kendinize disiplin kazandırma çabası içindesiniz.

YAY: Duygusal konuların sizi etkilemesine izin veriyor, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Bugün dostlarınızın sizden bekledikleri birtakım destekleri imkanlarınız dahilinde vermek isteyebilirsiniz.

OĞLAK: Olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken çevrenizin olumlu yönlerinden istediğiniz gibi faydalanacaksınız.

KOVA: Bugün, duygularınız sizi olumlu etkiliyor. Arkadaşlarınızla güçlü bağlar oluşturacaksınız. İstediğiniz başarıyı elde etmek için tarzınızı çevrenize yansıtmak isteyeceksiniz. Gücünüzü ortaya koymalısınız.

BALIK: Sevdiklerinize her konuda destek vermekten yanasınız. Ailenizin kadınlarıyla ilgili olaylar gündeme gelecek. Karşılıklı güvenin önemli aşamalara gelmesiyle birçok paylaşım söz konusu olacak.