KOÇ: İşinizle ilgili dayanışmada yanınızda olabilecek özel insanlara ihtiyacınız var. Savaşçı gezegen Mars burcunuzda ilerliyor. Kafanızda birçok değişik fikirle yola çıkabilir ve daha sonra birçoğundan vazgeçebilirsiniz.

BOĞA: Değişim içinde olduğunuz için bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. Kuruntularınız epey yüksek. Yaşam kalitenizi artırma çabanız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Gelecekle ilgili planlarınız artıyor.

İKİZLER: Uzun süredir beklediğiniz birtakım fırsatların kendiliğinden oluştuğunu görmek sizi epey mutlu edecek. Yanlış anlaşılmalar sonucu kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sorunun dibine inmenizde yarar var.

YENGEÇ: Aile içi sorunlar her an tetikte. Bu dönem, sabrınızı daha çok ortaya koymalısınız. Bazı sorunları sürekli içinizde biriktirmekten sıkıldığınız bir gerçek. Olayların sonucu her zaman sizin için bir problem oluyor.

ASLAN: Yollarla ilgili beklentilerinizde duraksama olabilir. Duygularınızı saklama gereği duyacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Cesaretinizi asla kaybetmeyin.

BAŞAK: Maddi sorunların gündeme gelmesiyle düşünceleriniz allak bullak olabilir. Beklenmeyen harcamalara sinirlenmeyin. Parayla ilgili konuyu erteleyin. Ödemeleriniz için gerekli şartları bir an önce oluşturun.

TERAZİ: Düşüncelerinizi şekillendirmenizde fayda var. Sakin olmalı, hiçbir şeye kızmamalısınız. Acil durumlarda karşınızdaki kişilere yüklenmeyin. Değişim içinde olduğunuz için kendinizi kapatabilirsiniz.

AKREP: Düşünceleriniz yoğunlaşmış durumda. Her şeyin alt yapısını incelemekten yorgun düşebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyi gereksiz kıskançlığınızla bunaltabilirsiniz. Yaşam felsefeniz sürekli değişiyor.

YAY: Hayatınıza yeni insanlar girebilir ve değişik gruplardan iş teklifleri alabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişilerin zekasından da etkileneceksiniz. Çevre koşullarını arkadaşlarınızla birleştirmek isteyeceksiniz.

OĞLAK: Kariyerinizle ilgili sıkıntılı bir dönem. Mesleki konularda yapacağınız atılımlar havada kalabilir. Suskun bir havaya girecek ve düşünceleriniz paylaşmak istemeyeceksiniz. Nostaljik duygularınız ortaya çıkacaktır.

KOVA: Yurtdışı seyahatleriniz gündeme gelecek. Görüşeceğiniz kişilerin bazılarının düşünceleri sizinle aynı olabilir. Onlara dost olmak için şans verebilirsiniz. Takıldığınız konulardan uzaklaşmak yerine sarılın.

BALIK: Dengeyi korumak istiyorsunuz. Maddi konularda ilham veren gezegen Neptün’ün geri hareketi sizi etkileyecek. Kendinizi denetleme gereği duyacaksınız. Çalışkanlığınızla ve disiplininizle göz dolduracaksınız.