KOÇ

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün. Duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı huzursuzluk duymayın. Sinirlisiniz, dikkat.

BOĞA

 Potansiyeliniz giderek yükseliyor. Bilinçaltınız pozitif enerji ile yoğunlaşacak. Yapmak isteyeceğiniz pek çok iş olacak. Bugün maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz.

İKİZLER

Bugün, enerjinizin düşüklüğü yapmanız gereken birçok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Yetersizlik duygusu içinde olmanız sizi olumsuz etkiliyor.

YENGEÇ

Bugün, değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Merakınızı öne çıkarıyorsunuz. Yol fırsatını hızlıca değerlendirmelisiniz. İlginç konuşmalarınızla çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

ASLAN

Duygusal, romantik ve her an gözyaşı dökmeye hazırsınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Strese dikkat etmelisiniz.

BAŞAK

Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip edebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. İsteklerinizde artış var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacak, duygusal coşkular yaşayacaksınız.

TERAZİ

 İdeallerinizi yaşama geçirmek için gösterdiğiniz çabanın taşları yavaş yavaş oturuyor. Bugün ince hesaplar ve planlar içindesiniz. Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çok çabuk görmek istiyorsunuz.

AKREP

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi motivasyonu artırırken düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün hareketlisiniz. Çevrenizde birçok zincirleme işin üstesinden gelebileceksiniz.

YAY

Duygularınız yoğun gelişiyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalar olabilir. Sizin her zamanki çözümcü yapınız sayesinde bazı olaylar çok çabuk geçecek ve dinginliğe kavuşacaksınız.

OĞLAK

İnatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer kalbiniz boşsa, çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biri ile tanışabilirsiniz. Bugün iletişimde mükemmel bir gelişme izlenecek.

KOVA

Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. İnatçısınız ve kendi düşüncelerinize fazla değer vermeniz yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız.

BALIK

Arkadaşlarınızla duygusal bağlarınız güçleniyor. Koruma içgüdünüzün yoğun olacağı bir gündesiniz ve isteklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Fakat farklı fikirde olan kişilerle aranızda problemler oluşabilir.