Koç: 00:04, Boğa: 05:09, İkizler: 10:13, Yengeç: 15:24, Aslan: 20:26, Başak: 25:33, Terazi: 30:37, Akrep: 35:47, Yay: 40:58, Oğlak: 46:04, Kova: 51:09, Balık: 56:31

KOÇ: İş çevresinde kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Ama alışılan iş düzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Kafanızın karışık olmasına rağmen birlikte çalıştığınız kişilerin iş disiplini sizin için çok önemli.

BOĞA: Güven duygusunun önemli olduğunu bildiğiniz için, size bu duyguyu sağlayacakların etkisinde kalıyorsunuz. Bugün gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz ama bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

İKİZLER: Grup çalışmaları için uygun bir gün ve çabalarınızı çevreyle akıllıca birleştirmelisiniz. Bugün duygusal takıntılarınızdan uzak kalmalısınız. Zamanınızı ihmal ettiğiniz sevdiklerinize ayırabilirsiniz.

YENGEÇ: Bugün, görüşeceğinizin kişilerin toplumsal başarınıza katkıları olabilir. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda yaptığınız çalışmalardan dolayı takdir göreceksiniz.

ASLAN: İş yaşamınızda çevreyle iletişiminiz mükemmel. Disiplinli yapınızı ortaya çıkaran çalışmalar sergiliyorsunuz. Kişisel başarınızın takdir görmesi motivasyon gücünüzü artıracak. Bugün, hiçbir konuda acele etmeyin.

BAŞAK: Belli standart dahilinde davranarak hedeflerinize akıllıca yaklaşıyorsunuz. Araştırmacı yönünüzü geçmiş deneyimlerinizle birleştireceksiniz. Yeni olaylar gündeme gelecek. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.

TERAZİ: Düşüncelerinizi toparlamanız gerekiyor. Bilinç altınız karışık ve sizden bekledikleri performansı sunmakta zorlanabilirsiniz. Belli etmiyorsunuz ama doğanız gereği her şeyi gereksiz irdeliyorsunuz.

AKREP: Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız yapacaklarınızı planlamalı ve acele etmemelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Bugün, her ortamın farklı yönlerini göreceksiniz.

YAY: İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü kullanıyorsunuz. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda göstermekten yanasınız. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçiyorsunuz.

OĞLAK: Çevreyle ilişkilerinizi ve yakınlarınızı eleştirmek için birçok neden ortaya çıkacak. Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmesi için sabırlı bir yapı sergiliyor, değerlerinize sahip çıkmayı seviyorsunuz.

KOVA: Bugün kişisel olaylara daha temkinli yaklaşın. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyin denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Tekliflere karşı daha temkinli yaklaşmanızda fayda var.

BALIK: İstediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz. Yakın ilişkilerinizden farklı anlayış ve duygusallık bekliyorsunuz. Çevrenizle aranızda gelişen rekabet duygusuna ihtiyacınız yok.