KOÇ

Partnerinizle beraberliğiniz farklı duygular içinde gelişecek. Bugün ortak kararlar almak için uygun bir gün değil. Onun isteklerinin sizin tarzının dışında olduğunu daha sonra görmek hayal kırıklığı olabilir.

BOĞA

Bugün yatırım konusunda kafanız iyi çalışıyor. Yollardan beklediğiniz maddi kazançların size sağlayacağı sonuçlardan yola çıkarak, imkanlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Gizlilik size yakışmıyor.

İKİZLER

Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal çatışmalara girmeyin. Yaptıkları her hareketten anlam çıkartmak size yorucu gelebilir. Bulunduğunuz ortamlarda kendi tarzınızı ortaya koymak istiyorsunuz.

YENGEÇ

Aile ve yuva evinizde ilerleyen aşk gezegeni Venüs’ün konumundan dolayı, duygusal konulara sığınacaksınız. Bugün sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyebilir, onlarla bir araya gelip eğlenebilirsiniz.

ASLAN

Çevre koşullarını yeniden düzenlemekte acele etmemeli ve olayları doğru bir şekilde irdelemelisiniz. İşinize konsantre olduğunuzda sanki başka bir boyuta geçiyorsunuz. Bugün enerjinizi yapıcı kullanacaksınız.

BAŞAK

Maddiyatın esiri değilsiniz. Algılama konusunda güçlü bir gün. Çevrenizdeki gizemli ve çekici olaylara karşı bir merak ve araştırma söz konusu olacak. Bugün arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza önem vermelisiniz.

TERAZİ

Bugün kendi doğrularınız için savaş vermek isteyebilirsiniz. Dengeler önemli. Sorumluluk duygunuz geliştiği için bulunduğunuz ortamın dışına çıkabiliyorsunuz. Yorulmaktan korkmamanız size farklı yapıyor.

AKREP

Her anlamda aklınız karışık. Düşünceleriniz epey dağınık seyrediyor. Yapmak istedikleriniz ve planlarınız için, yeni bir planlamaya ihtiyacınız var. Motivasyonunuzu doğru kullanmanız gerekiyor.

YAY

Bugün, orijinal fikirlerinizi çevrenin de desteğiyle ortaya çıkarabilir, yaratıcılığınızı güçlendirebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacaksınız.

OĞLAK

İyi bir planlamayı ihtiyacınız var. Zihinsel dağınıklık yaşamazsanız, birçok işi bir arada yapacaksınız. Kendinizi yenilemek istiyorsanız, eski şartlarınızın size yaşattığı yanlışları tekrar yapmamaya çalışmalısınız.

KOVA

Bugün gelişiminizi ön plana çıkarıyorsunuz. Olaylara sezgilerinizle yaklaşmanıza rağmen yaşamınızda ilginç gelişen bir mantık da var. Bilinçaltınızı istediğiniz şekilde ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız.

BALIK

Bugün, maddi hırslarınız ön planda olacak. Başarıyı hedeflediğiniz için değişik konular üzerinde çalışacaksınız. Gizli kalmış bazı konular yüzünden başınızın ağrımasını istemiyorsanız net olmalısınız.