KOÇ

Kısa yollarla ilgili fırsatlar söz konusu. Dalgınlıkların sorun olabileceğini unutmayın. Yönetici gezegeninizin ailevi olaylar üzerinde olumlu etkisi olacak. Sizin gibi orijinal düşünen kişilerle bir arada olacaksınız.

BOĞA

Birçok konu karmaşık şekilde karşınıza çıkabilir. Yapmanız gereken tek şey, sakince düşünmek ve olayları toparlamak. Maddi değerleri sorgulamak için gerekli şartları koordine edebilirsiniz.

İKİZLER

 Duygusal konular için hassas bir gün. Çevrenizdeki kişilerin desteğinizi bekliyorsunuz. Uzun süredir aklınıza taktığınız konularla ilgili planlar yapabilirsiniz. Partnerinizden de bu konuda anlayış bekliyorsunuz.

YENGEÇ

Her türlü olumlu şart sizden yana gelişiyor. Planladığınız çalışmaları yaşama geçirme konusunda hızlı hareket etmelisiniz. Sonuçlar istediğiniz gibi ilerlerken iyimserliği elden bırakmayın.

ASLAN

Çevrenizdeki olumsuzluklardan etkilenmek istemiyorsanız enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Kararlarınızın sizi yanlış yerlere sürüklemesinden korkuyorsunuz. Çelişki yaratmaktan kaçınmanız gerekiyor.

BAŞAK

Yeni bir başlangıç ve yenilenme çok önemli kişileri karşınıza çıkaracak. İlişkilerinizi sorgulamak adına başkalarını baskı altına almayın. Hızlı düşünüp acele karar vermeniz gereken bir gün.

TERAZİ

Bazılarınız, ruhsal anlamda kendinizi zayıf hissederlerken, zaaflarında artış olabilir. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin ilginç gelebilecek teklifleri karşısında, tercih hakkınızı acele etmeden kullanın.

AKREP

Arkadaşlarınızdan beklediğiniz ilgiyi görmediğinizde duygularınız çok yaralanıyor. Başarı kazanırken düşmanlarınız çoğalıyor, unutmayın. Şüpheci yönünüzle gereksiz tartışmalar çıkarıyorsunuz.

YAY

Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. İş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yönetilmekten hoşlanmıyorsunuz. Çalışmalarınızda girişimci kişileri tercih ediyorsunuz.

OĞLAK

 İnatçı yapınızı daha da körükleyecek olayların ortasındasınız. Çevrenizde çalışan insanların sizinle aynı potansiyele sahip olmaları mümkün değil. Maddi konularda beklediğiniz gelişmeyi henüz yakalayamadınız.

KOVA

Akrabalarınızla beklenmeyen gelişmeler canınızı sıkabilir. Yaşama olumlu bakışınız sayesinde sorunların üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Düşüncelerinizi açıklarken çevrenize karşı kırıcı olabilirsiniz.

BALIK

Hayallerinizi gerçekleştirmek için iş birliğine ihtiyacınız olmasına rağmen, çevrenize karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Aslında kendinizi ortaya koymak için ekstra çabaya ihtiyacınız yok.

,,,,,,,,,,,,