KOÇ: İlişkilerinizde ani ataklar yapmayın ve bekleyin. Duygusal konularda yanlış anlaşılabilirsiniz. Beklediğiniz teklifin gecikmesi sizde sıkıntı yapacaktır. Ortak proje ürettiğiniz arkadaşlarınızla sorun yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz farklı yorumlara neden oluyor. Venüs’ün konumu, işe derin bir şekilde bağlılık gösterdiğinizi ve görevlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı gösteriyor.

İKİZLER: Sosyal hayatınızda yenilenmeler söz konusu. Çocukları olanlar, onların eğitimleri ile ilgili bazı problemler üzerinde yoğunlaşabilir. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmalısınız.

YENGEÇ: Ailenizle ilgili sorunları abartmadan çözün. Dostlarınızla aranızda istenmeyen pürüzler ortaya çıkabilir. Baskı altında tutuğunuz duygularınızı ortaya çıkarmak isteyeceksiniz. Mantıklı ve sakin olmalısınız.

ASLAN: Yakın arkadaşlarınızın davranışları işinize yarayabilir. Daha önce göremediğiniz bazı huyları onları ele verecek. Toplumsal olaylardan uzak kalmanız canınızı sıkacaktır. Dostlarınızın önereceği fikirler var.

BAŞAK: Sizi sıkan özel durumlardan uzaklaşın. Her türlü şartı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda fazla düşünmeyin. Güven ihtiyacı içindesiniz.

TERAZİ. Çevre koşullarını gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz. Yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz. Dengelerinizi istemeden zorlayabilirsiniz, dikkat.

AKREP: Duygularınızın önde olduğu bir gün. Her alanda kendinizi göstermek isteseniz de olaylar sizi zorluyor. Çevrenizin kuşatılmış gibi olması kimsenin suçu değil. Her duygu için ödün vermek zorunda kalıyorsunuz.

YAY: Özgürlüğünüzü kullanamayabilirsiniz. Çünkü sevdiklerinizin fikri sizin için önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmanız gerekiyor. Partnerinizin davranışlarından farklı anlamlar çıkarmayın.

OĞLAK: İşinizle ilgili verdiğiniz sözleri zamanında yerine getirin. Çünkü, çalışma hayatında buna benzer iş disiplinleri, kişinin performansı ile direkt bağlantılı olan parametrelerdir. Yediklerinize dikkat edin.

KOVA: Seyahatlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. İşiniz konusunda hatalara meydan vermeme mücadelenizin size nelere mal olduğunu kimse bilemez. Hiç kimseye anlatma çabası içinde de olmayın.

BALIK: İşinizde duygusal bir doyum sağlamak için yanlış gündesiniz. Çevrenizin dertlerini dinlemekle yetinmelisiniz. Partnerinizin size göre hoş olmayan tavırlarını çok büyütüyorsunuz. Her şeyi geride bırakın.