KOÇ:

Arkadaşlarınızla beraber olma isteğinde olsanız bile, onların fikirlerinden etkilenmeniz söz konusu. Kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız.

BOĞA

Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. Koç’ta ilerleyen aşk gezegeni Venüs kendiniz gibi özgür kişilerle birlikte olmanızı sağlıyor. Bugün, partnerinizle birlikte çalışmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER

Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan söylüyor, yapıcı tavırlarınızla karşı tarafa isteklerinizi aktarıyorsunuz. Organizasyonlar ve iş birlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir.

YENGEÇ

Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı artırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

ASLAN

Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal verimi doğru kişilerle çalıştığınızda alıyorsunuz. Yalnız hissetmek istemediğiniz için dostluklar kurmak istiyorsunuz.

BAŞAK

İş arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek, kendinizi farklı bir potada göreceksiniz. Kendinize güvenmelisiniz.

TERAZİ

Aşkla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecek. Bugün partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona gösterin. Ortak çalışmalar içinde olmak onu mutlu edecek ve aktivitelerinizi onunla birleştirmek isteyecek.

AKREP

Bugün yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve birtakım işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Yaşam kalitenizi artırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek.

YAY

 Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var.

OĞLAK

Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Akılcı davrandığınız her konu size başarıyı getiriyor. Bugün, özel konular gündeme gelebilir. Seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

KOVA

 Bugün çevrenizi etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Partnerinizle bazı ortak kararlar alacaksınız. Yaşamınızı renklendirmek adına yapacağınız çalışmalar ön plana çıkıyor, biliyorsunuz.

BALIK

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen çevresel koşullara güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek için olumlu çaba harcamanız kolay değil. Olumsuzluklardan etkileniyorsunuz.

Editör: TE Bilisim