KOÇ: Sezgilerinizi istediğimiz alanda kullanabileceğinizi çevrenize ispat etmelisiniz. Bugün, iletişim konusunda hızlı hareket etmenizle daha başarılı olacak, her şeyi iyi kurgulayacaksınız. İsteklerinizde artış gözleniyor.

BOĞA: Yaşamı olduğu gibi kabul eden, oyunu kuralına göre oynayan ender kişilerden birisiniz. Zarif kişiliğiniz altında güçlü bir karakter yatıyor. Bugün, sizin için değerli olan dostlarınızı ağırlama fırsatı yakalayacaksınız.

İKİZLER: Duygularınızı mantığınızla birleştirmek isteyecek ve bu konuda başarılı olacaksınız. Güçlü düşünmek ve büyük oynamak istiyorsunuz. Size destek vereceklerin aynı özelliklere sahip olmasını beklemeniz doğal.

YENGEÇ: Bugün ele aldığınız konularda hesap vermek istememeniz karşınızdaki kişiyi zor durumda bırakıyor. İstekleriniz doğrusunda hareket etmekle kişisel duruşunuzu ortaya koyacaksınız. İletişiminiz mükemmel.

ASLAN: Aşkta duygusal gelişmeler sizi bekliyor. Çevrenizdeki ilginç olaylar özgürlüğünüzü sınırlandırmayacak ilişkiler gündeme getirecek. Kalbi dolular için ilginç bir gün. Sosyal aktiviteleriniz hızlı seyrediyor.

BAŞAK: Hareketli bir gün. Duygularınızın doğrultusunda yaşamaktan hoşlanıyorsunuz. İlişkilerinizde yoğun bir talep altında kalacağınız kesin. Bulunduğunuz ortamlarda karşı cins etkiniz altında kalabilir.

TERAZİ: Kendisine çok değer veren birisiniz ama asıl sahip olduğunuz değerler konusunda sahiplenici olamıyorsunuz. Bugün karşı karşıya kaldığınız her olay karşısında iyi düşünme ve sorun çözme yetisine sahipsiniz.

AKREP: Yaşamınızı kuruntular zinciri haline getirmekte üstünüze yok. İş çevrenizde gelişen ve sizi çok az da olsa tedirgin eden gelişmelerde taraf değilsiniz. Aksine yapıştırıcı gibisiniz. Çevrenizin sözlerine dikkat edin.

YAY: Bilinçaltınıza çok baskı yapıyorsunuz. Yapacağınız her çalışma için enerjiye sahip olmanıza rağmen, başkalarının size yüklediği sorumluluklar yüzünden zorlanıyorsunuz. Bu da tamamen sizin hatanız.

OĞLAK: Geçmişin küskünlüklerini bir kenara bırakın ve bazı konuları da kullanarak kendinizi mutsuz etmeyin. Bugün karşılaştığınız her olayın altında nedenler arıyor ve gergin bir ortam yaratıyorsunuz.

KOVA: Duygularınızı istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici davranmakta engel tanımıyorsunuz. Başarınız, biraz da soysal ilişkilerinizdeki uyumlu davranışlarınızla paralel gelişiyor.

BALIK: Duygusal konularda derin bir kavrayış yeteneğine sahipsiniz. Partnerinizle yaşadığınız duygular yüzünden zorda kalabilirsiniz. Onun çalışma temposunun yoğun olması nedeniyle zaman kargaşası yaşayacaksınız.

Editör: TE Bilisim