KOÇ: Tanışacağınız kişilerin çevresi sizin için çok önemli, unutmayın. Yeni arkadaşlarla hem sosyal statünüzü geliştirecek hem de sezgilerinizi güçlendireceksiniz. Kendi değerlerinizin farkındasınız.

BOĞA: Bugün entelektüel kişilerden etkileneceksiniz. Felsefeye ilgi duyabilirsiniz. Aşka bağlı yolculuklar size çok uzak değil. Eğlenceli ortamlarda beğeneceğiniz kişilerle birliktelik şansınız olabilir.

İKİZLER: Sanatla ilgili ortamlarda aniden doğan aşklar önemli. İş hayatınızda aşk kıvılcımları söz konusu. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen iş yaşamınız daha ön planda. Bu dönem doğru seçimler yapmalısınız.

YENGEÇ: Bu dönem bazı aşklar yarım kalacak. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal ağırlık onu çok fazla etkileyecek. Risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde sert çıkışlardan uzak kalın.

ASLAN: Karşı cinse kayıtsız kalamayacağınız bir dönem. İş konusunda iletişime önem vermek zorundasınız. Bazı yazışmalar ve seminerler sayesinde kendinizi göstereceksiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün.

BAŞAK: Bazılarınız kardeş ve yakın akrabalarla ortak bir iş yapmak zorunda kalabilir. Bu işten karlı çıkacaksınız. Gücünüzü çevre faktörlerden alacak işler yapacaksınız. Önemli kararlar arifesindesiniz.

TERAZİ: Hayatınızdaki kişilerin olaylar karşısında gösterdikleri tavırlara çok önem veriyorsunuz. Bu nedenle kararsız kalan iş arkadaşlarınızı eleştireceksiniz. Aleyhinizdeki söylentilere hazırlıklı olun.

AKREP: Gerçekleştirmek istediğiniz hedeflere karşı oluşabilecek hiçbir karşıt düşünce sizi olumsuz etkilemeyecek. Arkadaş toplantılarında entelektüel yönünüzle ilgi topluyorsunuz. Her türlü olaya karşı dikkatli olun.

YAY: Aşırı alıngan ve ben merkezci olduğunuz bir gün. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama olaylar farklı gelişebilir. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız. Partnerinizle aranızdaki mesafeyi korumaya çalışın.

OĞLAK: Özgürlüğünüzü maddi güvenle sağlamlaştıracaksınız. Aynı fikirlere sahip olduğunuz ve size finans desteği sağlayacak kişilerle beraberlik içinde olacaksınız. Bu dönem alınganlığınız artacak.

KOVA: Aşk ve duygusal ilişkilerinizde fazla seçici ve mükemmeliyetçi olacaksınız. Bugün tenkit edilmekten nefret ettiğiniz bir gerçek. Üstelik ailenizden gelecek bu eleştiriler canınızı çok sıkacak.

BALIK: Önemli bir iş anlaşması istiyorsanız güzel bir fırsat doğuyor. Bugün kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşama kaydedeceksiniz. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlıyorsunuz.