KOÇ

Bugün, duygusal konularda belirgin bir kişilik sergiliyorsunuz. İsteklerinizde artış var ve çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Her türlü sanatsal ve sosyal olayların gündeme geleceği bir gün.

BOĞA

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda aniden gelişecek olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz.

İKİZLER

Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden keyif alacaksınız. Fikirlerinizi yansıtacağınız ortamlarda olacaksınız.

YENGEÇ

Yakın ilişkilerinizde dostlarınız tarafından çok seviliyorsunuz. İletişimde istediğiniz performansı yakalayacak, ulaşmak istediğiniz kişiler için zorluk çekmeyeceksiniz. Çevrenizde yeni imaj yaratmalısınız.

ASLAN:

 Başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunu biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Çevrenizle fikir birliği içindesiniz.

BAŞAK:

 Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri durmadan irdeliyorsunuz. Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar yapacak, kazançlarınızı belirleyici işlere yöneleceksiniz.

TERAZİ:

Fırsatlardan faydalanmasını bilen bir zekanız var. Her olayı anında ve hızlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. İlişkilerinizde maddi olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı artırabilirsiniz.

AKREP:

Çevrenizle farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli bakmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Formunuzu bozmanız an meselesi, unutmayın.

YAY:

Dostluk duygularının temelinde geleneksel kuralları çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissetmeniz onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Bugün birçok organizasyona katılacaksınız.

OĞLAK:

 Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan mutlu olacaksınız. Bazı konularda güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu.

KOVA: Kendinize güveniyorsunuz. Girdiğiniz ortamlarda konuşmalarınızla dikkat çekecek, çevrenizi etkileyeceksiniz. Bilinçaltınız duygularınız yüzünden mantık karmaşası yaşıyorsunuz. Farklı bir dünyanız var.

BALIK:

Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın ortaya çıkacağı bir gün. Yaşam felsefenizi destekleyici derin düşüncelere sahipsiniz ve paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.

Editör: TE Bilisim