KOÇ: İş anlaşması yapmak istiyorsanız size güzel bir fırsat doğuyor. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve aşamalar içinde olacaksınız. Yaşama yeni bir tablo ile bakmak isteyecek ve deneyimlerinizi genişleteceksiniz.

BOĞA: Gereksiz bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal yönlerinizi öne çıkarmadan, geçmişi gözden geçirin. Güç birliği içinde yapacağınız yeni bir performans sizi bekliyor. Doğru kararlar almak bu sizin elinizde.

İKİZLER: Hedeflerinizle ilgili isteklerinizde değişim yapabilirsiniz. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacak. Bir bakıma kendi şansınızı yaratacaksınız. Risk almaya hazırsınız.

YENGEÇ: İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey sabrınızı ön plana çıkartmak olmalı. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Yalnız kendi sorun ve isteklerinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz.

ASLAN: Planlarınızı uygularken, kibar ama ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Bugün çevrenizde size karşı çıkanlara yumuşak şekilde karşı koyacaksınız. Tercihleriniz ne olursa olsun, yaşam kaliteniz hep yüksek seyredecek.

BAŞAK: Aile bireylerinin bazı konulardaki isteklerinin çıtaları yüksek olabilir. Onların duygusal problemlerine de çare bulmak size düşebilir. Yollarla ilgili planlarınızı gözden geçirecek ve gerekli görüşmeleri sağlayacaksınız.

TERAZİ: Kariyerinizdeki gecikmeleri fazla abartmayın. Maddi fırsatlar arkadaşlarınızın yardımı veya iş yeri aracılığıyla gelecek. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişime kalkmayın. Unutkanlığınız artabilir.

AKREP: Yollardan beklediğiniz haberlerin gecikmesi canınızın sıkılmasına neden olacak. Duygusal ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Beslenme ile konularda aşırıya kaçmayın.

YAY: İlişkilerinizde dikkatli olup sözlerinize özen gösterin. Sert çıkışlardan uzak durun. Duygusal tatmin önemli. Çevrenizle uyum sizi farklı kılıyor. Dolaşım sisteminizi zorlayan besinlerden uzak kalmalısınız.

OĞLAK: İşyerinde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunları sizin de başınızı ağrıtabilir. İşlerinizle ilgili yapmanız gereken işlemlere dikkat etmelisiniz. Her türlü riskten uzak kalın.

KOVA: Bulunduğunuz ortamlarda cazibe rüzgarları estireceksiniz. Sürprizlere hazır olun. Sevilme duygunuzun çokluğu sizi olumsuz bir aşka sürükleyebilir. Gücü sevdiğiniz için aşkta da güç arıyorsunuz.

BALIK: Düşüncelerinizi yenilemekten kaçınmalısınız. Değişim içinde olduğunuzun farkındasınız ve olaylara kendinizi teslim etme konusunda çekimser davranabilirsiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa aşkınız testten geçecek.

Editör: TE Bilisim