KOÇ: Hızlı düşünüp kavrama yeteneğinizi farklı alanlarda kullanıyorsunuz. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara esnek şekilde bakmalısınız. Sezgilerinizi pratiğe dönüştürmelisiniz.

BOĞA: Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde yoğunlaşma görülüyor. Partnerinizle fikir çatışmalarını bırakıp birlikte eğlenmenin yollarını bulacaksınız. Yıldızlardan olumlu destek var.

İKİZLER: Hareketli bir gün. Düşüncelerinizde idealist davranacaksınız. Başkalarının hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve yapacaklarınız için kimseye taviz vermeyeceksiniz. Aşk yaşantınız canlanıyor.

YENGEÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerin özgürlüklerine karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün, şartları sorguluyor ve çevrenize karşı duygusal tatmin sağlıyorsunuz.

ASLAN: Pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Hızlı anlaşılmaya ihtiyacınız var.

BAŞAK: Çevre koşullarının lehinize olduğu bir gün. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin destekleri, yeteneklerinizi doğru kullanmanızı sağlıyor. Uzak yollardan gelen, kan bağınız olan kişilerle ilişkileriniz güçleniyor.

TERAZİ: Ay, para evinizi olumlu etkiliyor. Karşı tarafın istekleri doğrultusunda sıra dışı masraflar söz konusu. Kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bu durum sizi fazla sıkmamalı. Yatırım konusuna yoğunlaşmalısınız.

AKREP: Ay burcunuzda ilerliyor. İlişkide istediğiniz fikirlerin oluşmasını sağlayacak şartları oluşturacaksınız. Enerjinizin yüksek fakat çok çabuk alınganlık göstereceğiniz bir gün. Ani ve atak davranmayın.

YAY: İçinizde biriken enerjinizi çevrenize yansıtmayı iyi başarıyorsunuz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerden farklı bir elektrik alacak, onlarla ortak organizasyon çalışmalarına katılacaksınız. Olumlu bir gün.

OĞLAK: Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda kimseye ödün vermiyorsunuz. Bugün, gizli planlarınızı saklayacaksınız. Kendinizi sınamaktan vazgeçin artık, başarılı bir gün içindesiniz.

KOVA: Aşk gezegeni Venüs, egolarınızı güçlendirirken, yapmanız gereken işlerde size cesaret sağlıyor. Çevre iletişiminizde istediğiniz bağlantıları kurmalı ve sosyal ilerlemenizi sağlayacak hamleleri yapmalısınız.

BALIK: Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte birçok toplantıya çağırılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün enerjinizi olumlu kullanacaksınız.