KOÇ: Ailenizle ilgili konulara ilgi göstermeniz, sorumluluğunuzun pekişmesine neden olacak. Aşırı hassas bir gündesiniz. Çevrenizden fazlaca etkileniyor, size söylenen her sözün etkisinde kalıyorsunuz.

BOĞA: Kariyer evinizde ilerleyen Güneş toplumsal hayatınızı canlandırmaya devam ediyor. Bugün yeni insanlar tanımak için enerjiniz yükselebilir. Yenilikleri sevmeniz, tutucu çevreler tarafından hemen benimsenmiyor.

İKİZLER: Yönetici gezegeniniz iletişim gezegeni Merkür, sosyal hayatınızın güçlenmesine yardım ediyor. Hareketlerinizle öne çıkarken, beden dilinizi iyi kullandığınız bir gün. İş birliği yaptıklarınıza dikkat.

YENGEÇ: Enerjinizi kullanmalısınız. Kişiliğinizin size kazandırdığı vasıfları başkalarını etkileme konusunda rahatça kullanıyorsunuz. Çevrenizdeki olaylara fazla tepkilisiniz. Sağlığınız işlerinizi aksatabilir.

ASLAN: Duygularınızı sürekli denetim altında tutup yanlış yapıyorsunuz. İçinizde biriktirdiğiniz düşünceler gerilime sebep oluyor. Herkesin gıpta ile baktığı davranışlarınızı biraz esnetin. Biraz gevşemeyi deneyin.

BAŞAK: Gezegeniniz iletişim gezegeni Merkür, geri hareketini yapıyor. Kazanç fırsatları size motivasyon kazandıracak. Kişiliğinizi ön plana çıkaracak işlerden kazanç sağlamaya başlamak için kolları sıvamalısınız.

TERAZİ: Retro Merkür’ün bulunduğu konum, aşk ve sosyal hayatınızla ilgili konulara karşı duyarlılık kazanmanıza neden oluyor. İşte kazandığınız başarılar sizi tatmin etmiyor. Daha fazla zafere ihtiyacınız var.

AKREP: Bencilce davrandığınızda hatalarınızı çok çabuk anlıyorsunuz ama bu noktada geriye dönmekte zorlanıyorsunuz. Anlaşılmaktan korkuyor gibisiniz. Karar vermeden önce ince eleyip sık dokuyorsunuz.

YAY: Güneşten olumlu etkiler alıyorsunuz. İdealler peşindesiniz, bu da sizi de özel biri haline getiriyor. Sevgiyi algılama biçiminiz farklı. Keşfettiğiniz her şey adeta sizi büyülüyor. Fakat zorlayıcı bir etki de yapıyor.

KOVA: Güneş burcunuzda ilerlerken istekleriniz ve hareketleriniz önem kazanıyor. Estetik davranışlarınız ve ölçülü konuşmalarınızla dikkat çekmeye başlıyorsunuz. Sıra dışı işler için yaratılmışsınız.

BALIK: Ayrıntılar sizin için çok önemli. Zor arkadaş seçiyorsunuz. Özellikle iş arkadaşlarınızın davranışı çok önemli. Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yaptığınız her yeni iş, farklı özen ve çok dikkat istiyor.

OĞLAK: Belleğiniz çok güçlü. Yaşadığınız hiçbir olayı unutmuyorsunuz. Bazıları için kinci olarak tanınsanız bile, siz kendinize toz kondurmuyorsunuz. İlişkilerinizde sabırlı davranışlarınız sizi adım adım başarıya götürüyor.