KOÇ: Kuruntulu tavırlarınızla çevrenizi şaşırtacağınız bir gün. Yanınızdakilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyor, her zaman kendi duygularınızla hareket ediyor, hiç kimseye güvenmiyorsunuz.

BOĞA: Yoğun çabanızın size sağlayacağı avantajları düşünüp kuruntularınızı yenmelisiniz. Bu durum herkesten daha fazla yorulmanıza neden oluyor. Sevdiklerinizin sizi anlamalarını bekliyor, ifade zorluğu yaşıyorsunuz.

İKİZLER: Partnerinizin yardımınıza ihtiyacı olacak. Gerekli fikir ve desteği ona sağladığınız müddetçe yaşam her anlamda sizi mutlu edecek. Köklerinizi sorgulama konusunda ilginç bir tavır sergiliyorsunuz.

YENGEÇ: Çevrenize kızdığınızda duygularınızı içinize atıyor, kimseyle konuşmak istemiyorsunuz. Her şeyiyle farklı bir gün. Güçlü kararlar verecekleri bir dönemdesiniz. Duygularınızı frenlemede üzerinize yok.

ASLAN: Kişiliğinizle çevreyi olumlu etkileyeceksiniz. İş yaşamınızda sorunlar sizi ilgilendirmemeli. Siz sorumluluklarını yerine getirmesini biliyorsunuz. Bugün yalnız kalmak istemeyeceksiniz.

BAŞAK: Çevrenizin davranışlarındaki farklılığı hissediyor ama anlamak istemiyorsunuz. Sevdiğiniz kişiyi aramanın tam sırası. O bir süredir sizden haber bekliyor. Yoğun iş temponuz sizi yorgun düşürüyor.

TERAZİ: Dengeleriniz bozulunca iç sıkıntınız artıyor. Birçok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Doğuştan araştırmacı bir ruha sahipsiniz, bu başarınızı olumlu etkiliyor. Fırsatları doğru kullanmalısınız.

AKREP: Arzularınıza gem vuramazsınız. İsteklerinizi yerine getirin. Kendinizi sessizce savunan bir yapınız var. Düşündüklerinizi birlikte çalıştığınız kişiler bile çözemiyor. Bugün işinize pozitif yaklaşmalısınız.

YAY: Bazı sorunlarınızı erteleyerek zaman kazanmak istiyorsunuz. Korkularınızı yenmelisiniz. Maddi konuların gizli kalmasını tercih edebilirsiniz. Özgürlüğünüzü korumak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

OĞLAK: Kendinizi ispat etmek istediğiniz konularda yeni başlangıçlar yapmayı hedefliyorsunuz. Sezgilerinizi doğru kullanmalı ve farklı konularda düşüncelerinizi yoğunlaştırmalı, adımlarınızı sakin atmalısınız.

KOVA: Çalışma yaşantınızda hassas ve alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Birlikte çalıştığınız kişilerin size verecekleri enerji çok önemli. Sessiz kalmakla birçok sorunu biriktirmek sizi çok sıkacak.

BALIK: Kendinizi fazla zorlamayın. Olaylar gittikçe yön değiştiriyor ve bazı şeyler sizi aşmaya başladı. Arkadaşlarınızla ortak çalışmalarda sürtüşmeler söz konusu. Organizasyonda sorunlar çıkabilir.