Baba Vanga'da İslam alemini sevindiren, Avrupalıları yasa boğan kehanet. Müslümanlar tüm Avrupa'yı ele geçirecek. Avrupa kıtasının kontrolü Müslümanların elinde olacak.1996 yılında, 85 yaşında hayatını kaybeden Baba Vanga söylediği kehanetler sonucu hem Bulgaristan'da hem de tüm dünyada tanınır bir hale geldi. Henüz genç bir kadınken geçirdiği fırtınada gözlerini kaybeden Baba Vanga, o günden itibaren onlarca kehanette bulundu. Baba Vanga hakkında çıkan bir kitabın ardından hangi kehanetlerde bulunduğu ortaya çıkmış ve bunların gerçek olduğu görülmüştü. Ölümünün ardından 24 yıl geçmesine rağmen bir sürü kehaneti bulunmaktadır. Baba Vagna'nın dünya üzerinde en çok dikkat çeken kehaneti ise Müslümanların Avrupa'yı ele geçireceği oldu.

MÜSLÜMANLAR AVRUPA KITASINI ELE GEÇİRECEK

Baba Vanga'nın dünya üzerinde en çok dikkat çeken kehaneti ise Müslümanların Avrupa'yı ele geçirmesi oldu. 2043 yılında olucağını söyleyen Baba Vanga kehaneti son dönemlerde en çok aratılanlar arasına girdi.

BABA VANGA'DAN 2022 KEHANETİ: PUTİN'E SUİKAST

2022 yılına ilişkin korkunç bir kehanette bulunan Baba Vanga, Putin'e suikast düzenleneceğini söylemiştir. Bu kehanetin gerçekleşmesi halinde 3. dünya savaşı çıkabileceği öngörülmektedir. Baba Vanga'nın bir çok kehanetinin doğru çıktığı da çoğu insan tarafından doğrulanmaktadır.

2028

Yeni bir enerji çeşidi geliştirilecek (büyük olasılıkla kontrol altına alınmış termonükleer reaksiyon). Yavaş yavaş açlığın önüne geçilecek. İçinde insan bulunan bir uzay gemisi Venüs'e yollanacak.

2033

Kutuptaki buzullar eridikçe yerkürenin su seviyesi artacak.

2043

Dünya ekonomisi çok iyi durumda olacak. Müslümanlar Avrupa'nın hakimi olacak.

2046

Tüm vücut organları yeniden üretilip çoğaltılabilecek. Hastalanan organın yerine yenisinin konması en çok kullanılan ve en basit tedavi yöntemi olacak.

2066

A.B.D, Müslümanların kontrolü altındaki Roma'ya karşı iklim değiştiren bir silah kullanacak. Bunun sonucunda sıcaklıkta ani ve keskin bir düşüş yaşanacak.

2076

Sınıfsız bir toplum düzeni sunan Komünizm tüm dünyaya hakim olacak.

2084

Doğa yeniden canlanacak.

2088

İnsanların saniyeler için yaşlanmasına sebep olan yeni bir hastalık türeyecek.

2097

Hızlı yaşlanma hastalığı tedavi edilecek.

Editör: TE Bilisim