Bir erkeği 20 dakikada tanımak için 10 soru

Bir erkeği nasıl tanıyabilirsiniz? Biraz çabalayarak. Bir erkeği tanıyabilmek için doğru soruları sormanız gerekir. Bir erkeği 20 dakikada tanımanızı sağlayacak 10 soruyu listeledik. Soruları kendinize göre çoğaltabilirsiniz.

Hangi sporu seviyorsun?'

Koşma ve yüzme gibi, tek başına yapılan sporları tercih eden erkeklerin özgürlüğüne düşkün olduğu ve rekabet duygusunun yüksek olduğu biliniyor. Spora ilgi duymayan erkeklerin ise duygusal anlamda çevrelerinden zor etkilendiği biliniyor. Favori sporunu öğrenerek onun hakkında ipucu edinebilirsin.

En eski arkadaşı kaç yıllık?

Erkekleri tanımanın yolları elbette sadakatlerini ölçmek. Bunun için de dostluklarının ne kadar sürdüğünü öğrenmelisin. Çünkü uzun süren dostlukları olan kişilerin sadık olduğu biliniyor. Bu kişiler değişikliğe pek açık değil. Böyle biriyle ilişki yaşamayı planlıyorsan güvenini kazanmak için ona karşı sabırlı olmalısınız.

Temassız var mı?

Erkekleri tanımanın yolları arasında ödeme tercihi bulunması seni şaşırtmış olabilir; fakat onun başkalarına mı bağımlı yoksa hedefine ulaşabilen mücadeleci biri mi olduğunu ödeme tercihinden anlayabilirsin. Kredi kartıyla ödemeleri yapmaya alışık olan erkeklerin maddi hedeflerinin peşinde koşturduğu ve statüye önem verdiği, cüzdanı hep boş olan erkeklerin ise başkalarına bağımlı olduğu biliniyor.

Kötü alışkanlıkları var mı?

Kötü alışkanlıklar karakteri ele veriyor. Sigara içenler sinirli, ilişkide zor idare edilebilen tipler olurken içki içmeyi sevenler zayıf yönlerini saklamaya çalışıyor. Kumarbaz erkekler ise riski seviyor ve eğlenirken eğlendirebiliyor.

Müsait misin, arayayım mı?

Yeni tanıştığın erkek seni aramak yerine e-posta atmayı mı tercih ediyor. O halde içine kapanık biriyle birliktesin demektir. Kişinin düşüncelerini düzene sokarak ifade etmeyi tercih etmesi gerçek yüzünü göstermekten çekindiğini gösterir. Telefonuna mesaj atmayı seviyorsa devamlı ilgi isteyen bir tiple karşı karşıyasın demektir. İletişim yöntemi olarak arama yapmayı tercih edenler samimi olmayı tercih ediyordur.

Sen ne giyeceksin, ne giyeyim?

Bir erkek bir kadınla buluşmaya basit bir tişört giyerek de gidebiliyorsa o erkeğin dış görünüşe aldanmayan ve alçakgönüllü kadınları tercih eden biri olduğunu anlayabilirsin.

Arkadaşlarıyla ne sıklıkta görüşüyor?

Arkadaşlarından bir türlü ayrılamayan bir erkeğin romantik olmasını beklememelisin. Heyecan dolu ve eğlenceyi odak noktasına koyan bir erkek sürekli ilgi isteyen bir tip olabilir.

Trafikte sinirli mi?

10 dakikada erkekleri tanımanın yolları trafikte gözlem yapmak. Trafikte diğer sürücülere sürekli kızan ve tehlikeli hareketlerde bulunan bir erkeğin agresif bir tip olduğunu anlayabilirsin. Bu tür kişiler genellikle kariyerinde başarılı olur.

Kaçta sevişmeyi tercih eder?

Sabah seksini tercih eden erkekler daha içten, gece seksinin müdavimleri ise daha romantik olur.

Editör: TE Bilisim