Ankara'da sahne alan müzisyen Onur Şener sadece işine değil, 5 yaşındaki kızı Ceyla'ya da aşıktı. Cumartesi gecesi sırf istek şarkısını söylemediği için öldürüldü. 3'ü de devlet memuru olan zanlılar tutuklandı, müzik dünyası cinayeti lanetledi. Ama hiçbir şey Şener'i geri getiremeyecek, kızına bu ölümü kimse anlatamayacak...

Türkiye'yi dehşete düşüren olay Ankara'nın kalburüstü semtlerinden Çayyolu'nda yaşandı. Cassetta Pub'da grubuyla birlikte sahne alan Onur Şener cumartesi gecesi 01.00 sıralarında programını bitirmiş, mekana gelen okul arkadaşlarıyla kendi doğum gününü kutluyordu.

Bu sırada içeriye üç erkek ve iki kadından oluşan bir grup girdi. Onur, arkadaşlarının masasında gitarla şarkı çalıp söylerken bu grup bir şarkı istedi.

KAPIDA BEKLEDİLER 

Onur Şener şarkıyı çaldı ama grubun eşlik etmesini istedi. Gruptakiler "Hayır sen söyle" deyince tartışma çıktı. Tartışma araya giren Onur'un arkadaşları tarafından yatıştırıldı. Ancak grup dışarı çıkıp Onur Şener'i beklemeye başladı. Evine gitmek için mekandan dışarı çıkan Şener, bu grubun saldırısına uğradı. Şener'e bira bardağı ile saldırdılar.

Boğazı kesilen ve kanlar içinde yere düşen Şener, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR 

Şener'e saldıran Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müfettişleri İlker Karakaş ve Ali Gündüz ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nde mühendis olan Semih Soyalp tutuklandı. Yanlarında bulunan iki kadın Jale Erberk ve Gözde Gündüz ise serbest bırakıldı. Ali Gündüz ve Semih Soyalp, savcılıkta "İlker bardağı, müzisyenin kafasına vurdu" dedi. Karakaş ise "Bardağı fırlattım ama denk gelip gelmediğini bilmiyorum" diye ifade verdi.

GÖZ YAŞARTAN FOTOĞRAF 

İŞTE TEPKİLER

İŞTE TEPKİLER 

Müzik sektörü Onur Şener'in öldürülmesine sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla tepki gösterdi.

HADİSE: O Ses Türkiye sahnesinde birlikte şarkı söylediğim Onur Şener'in canice öldürülmesini kabul edemiyorum. İstediğimiz tek şey müziğe, sanatçıya ve sanata saygı!

HALUK LEVENT: İnanamıyorum Onur! Güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana?

DEMET AKALIN: Aşağılıksınız! Bir şarkı için can gitti, baba gitti.

MUSTAFA SANDAL: Müzisyenlerin ne kadar kıymetsiz görüldüğünü anlayın.

AYDİLGE SARP: Bu nasıl bir manyaklık! Bu topluma ne oluyor?

Onur Şener'in son instagram paylaşımı.

Editör: TE Bilisim