Sen onunla flört ediyorsun ama onun sana nasıl baktığından bir türlü emin olamıyorsun. Normal... Biz robot değiliz, ortalama bir insanın 150 mimiği var, sayısız gülüş şekli var. Dolayısıyla sana nasıl yaklaştığını anlamakta zorlanıyorsun. Haliyle kafan karışıyor. Seninle ilgileniyor mu yoksa ilgilenmyor mu? Kafa karışıklığına son verecek birçok ipucunu topladık.

Kaşlarını kaldırıyor mu?

Biri sizi ilk gördüğünde kaş hareketlerine dikkat etmelisiniz. Bu gerçekten çok önemlidir. Eğer sizi ilk gördüğünde etkilenmişse kaşlarını yukarı kaldıracaktır. Bu dünyanın her yerinde yaş, ırk ya da cinsiyet fark etmeden geçerlidir. Kaşları yukarı kaldırmak gözleri açmaya yarar ve böylelikle daha fazla ışık çeker. Bu da karşıdakini daha net görmeye yarar. Eğer kaşlarının yukarı kalktığını fark ettiyseniz, karşınızdakinin gözlerinin içine 1 saniyeye boyunca hiç ayırmadan bakın ve onunla ilgilendiğinizi belli edin.

Dudaklarını takip ediyor mu?

Eğer karşı tarafın size karşı bir ilgisi var, ya da sizden etkilenmişse otomatik olarak dudaklarınıza bakarak konuşacaktır. Size bir şeyler anlatırken dudaklarınıza bakıyorsa sizden fena halde etkilenmiş demektir.

Sizi etkileme dansına başladı mı?

Sizi gördüğünde üstünü başını mı düzeltmeye çalışıyor. Kalabalığın içinde onu fark edeceğiniz şekilde mi ortaya çıkıyor? işte bu sizden etkileniyor ve sizi de etkilemeye çalışıyor demektir.

Saçlarına her gün şekil mi vermeye başladı?

Tuvalete girip çıktıktan sonra saçları ıslak ya da model verilmiş şekilde mi karşınıza çıkıyor. Siz onu gördüğünüz zaman saçlarına elleri mi gidiyor? Eğer bir erkek sizi gördüğünde böyle yapıyorsa, ben burdayım ve benimle ilgilen demek istiyordur.

Mimikler sık sık değişiyor mu?

Sizden etkilenmiş bir erkek genel olarak size bakarken şaşkın bir ifade alır. Kaşları hafif kalkık ve gözleri açıksa sizden gerçekten hoşlanıyordur.

Süklüm püklüm mü dimdik mi oturuyor?

Göbek içeride, sırt geride, kafası hafif kalkık ve yürüyüşü dik ise size kendini beğendirmeye çalışıyor demektir.

Sadece gözlerine mi bakıyor vücuduna da bakışlar atıyor mu?

Aşık olan ve karşısındaki kadından etkilenen erkekler dudaklara ve gözlere odaklanırlar. Ancak sadece cinsellik düşünen erkekler ise kadınların vücutlarını incelerler.

Bacaklarının pozisyonu nasıl?

Eğer bir erkek sizin yanınızda bacaklarını kapatarak oturuyorsa bu size güvenmediği, sizden çekindiği anlamına gelir. Ama eğer bacak bacak üstüne atmışsa bu yanında huzurluyum demektir.

Editör: TE Bilisim