KOÇ: Çevreyle ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmayın. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Partneriniz üzerinde güç kanıtlama yoluna girerseniz sert tepkiler alırsınız.

BOĞA: Kuracağınız sağlam dostlukların yararını ileride göreceksiniz. Uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler. Sistemli yapınızı zorlasa da yenilikler konusunda esnek davranmalısınız.

İKİZLER: Parayı seviyor ve kişisel zevkleriniz için harcama yapıyorsunuz. Geçmişinizi sorgulayabilirsiniz. Partnerinizle romantik konuşmalar yapacak ve belki de eski günleri konuşacaksınız. Fazla beklemeyin.

YENGEÇ: Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız parteriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etme konusunda başarılı olacağınız bir gün. Bağlantı içinde olacağınız kişilere yakın davranmalısınız.

ASLAN: Düşünce bazında kalacak konular için çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bugün, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha bekleyin. Motivasyonunuz güçleniyor.

BAŞAK: İçinizdeki çılgınlıkları saklamak adına farklı duygu saplantıları yaşıyorsunuz. Oysa, kafanızdan birçok delilik geçiyor. Zaman kavramını unutmak sizin tarzınız değil. Kalbi dolu olanlar partnerlerini şaşırtacaklar.

TERAZİ: Hızlı düşünecek ve düşünceleriniz karşı tarafa aktarırken olumlu bir tavır takınacaksınız. Yaratıcılıkta zorluk çekmiyorsunuz. Konulara yaklaşımınız pratik ve önlemci. Özellikle, bugün epey başarılısınız.

AKREP: Her anlamda güçlü bir tablo çizmeniz çevre faktörleri de olumlu bir şekilde etkiliyor. Seçimleriniz konusunda yapacağınız tercihler için yardım almak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularda yeni fikirlere açıksınız.

YAY: Geniş seçim yelpazesi olan biri olarak çevrenize agresif davranabilirsiniz. İsteklerinizi kabul ettirmekte ısrarcı bir tutum izliyorsunuz. Partnerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Düşünceleriniz ilginç gelebilir.

OĞLAK: Duygusal ilişkilerinizde çok fazla derin düşündüğünüz için olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor sonra zor dönüşler yaşıyorsunuz. Bugün, bu konuda kendinizi savunmanız gereken noktada pasif kalabilirsiniz.

KOVA: Duygusal ilişkilerinizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Yaşadığınız her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Özgürlük duygularınız yoğun olsa bile sürekli bir yerlere ait olma isteği içindesiniz.

BALIK: Yaşamı akışı içinde değerlendirmeyi öğrenmelisiniz. Duygusal yönünüz ve alışkanlıklarınıza bağlı olmanız, çevrenizi algılama konusunda zorluk yaşamanıza neden oluyor. Bugün muhalif tavırlar içine girmeyin.

Editör: TE Bilisim