Birinden hoşlanırsınız, ancak onun da sizden hoşlanıp hoşlanmadığını kestirmekte biraz zorluk çekebilirsiniz. Sonuçta herkesin telepatik güçleri yok :) Ama merak etmeyin! Karşınızdaki insan istese de istemese de bazı davranışları ile sizden hoşlandığını belli ediyor. Eğer hoşlandığınız biri varsa ve onun hislerini merak ediyorsanız, işte karşınızdaki insanın sizden hoşlandığını anlamanın 9 yolu...

1- Kollarını sıvarlar

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, buluşmada kolların sıvanması, karşı tarafın size 'ilgi duyduğunu' gösteriyor. Kıyafetin kollarını yukarı çekmek ya da bilek kısmını açık bırakan kıyafetler gitmek bilinçaltından gelen bir çekim ifadesi.

2- Sıradan şeylerden konuşmak

Sizden hoşlanan biri, mesajlaşmak için bahane bulmaya çalışır. Bu da sıradan şeyleri konu edinmek anlamına geliyor. Mesela, "Yoğun bir gündü""Eve şimdi gelebildim" gibi...

3- Sizin söylediklerinizi hatırlar

Size ilgi duyan biri, önceki konuşmalarınızda söylediklerinizi hatırlar. Hatta bazen en küçük detayları bile. Biri sizden hoşlanınca detaylara daha çok önem verir ve daha çok şey öğrenmek ister.

4- Mesajlar soruyla biter

Attığı mesajların soruyla bitmesi, sizinle iletişime devam etmek istediği anlamına gelir. Örneğin; "Bugün ne yedin?" gibi... İletişime devam etmek isteyen biri, hakkınızda daha çok şey öğrenmek istiyordur. Bu da sizden hoşlandığının bir belirtisi.

5- Beden dillerini değiştirirler

Sizden hoşlanan biri, diğer insanlara pek sık göstermediği jestleri size gösterir. Konuşurken size doğru eğilmesi, vücudu size dönük şekilde oturması gibi unsurlar, beden dilinde birer hoşlanma belirtisi.

6- Sizi etkilemeye çalışırlar

Sizi gösterişli yerlere davet etmesi, ilginizi çekmeye çalışmasının bir göstergesi. Sizinle eğlenmeyi ve plan kurmayı istiyorlarsa, bu sizin sevginizi kazanmayı istediklerinin net bir ifadesi.

7- Sonraki randevunuz olur

Sizden hoşlanan biri, sizinle vakit geçirdikçe dopamin seviyesi artar. Bir nevi onun için heyecan kaynağı oluyorsunuz. Bu da sizi daha fazla görme istediğini tetikliyor. Böylece bir buluşma sonrasında hemen ikincinin tarihini ve yerini de kararlaştırmış oluyorsunuz.

8- Herhangi bir anda bağlantıya geçebilirler

Sizden hoşlanan birinin sizi araması ya da mesaj atması için beklediği herhangi bir vakit olmaz. Onlar her daim irtibata geçmek için çabalar. Birinin gelişigüzel mesaj atması, sizi düşündüğünün bir göstergesi.

9- Hislerini söylerler

Çoğu insan utangaçtır ve hislerini söylemekten çekinir. Ancak açık açık söyleyen biri varsa, uzun ömürlü ve özel bir ilişkiyi sizinle paylaşmak istiyor demektir.