KİBARLIĞI ELDEN BIRAKTI
Prens, o kadar sinirlendi ki alışıldık kibarlığını da bir yana bırakıp o paparazziye "ağzına geleni" söyledi.


AİLECE BİSİKLET KEYFİ YAPIYORLARDI
Sosyal medyada dün ortaya çıkan ve yayılmaya başlayan söz konusu video, 2021 yılında bir cumartesi günü çekildi. Video çekildiği sırada William, eşi Kate ve çocukları George, Charlotte ile Louis, Cambridge çiftinin Norfolk'taki Anmer Hall adlı konutunun yakınlarında bisiklete biniyordu. İddiaya göre bir dron operatörü ve fotoğrafçı olan Terry Harris, aileyi gizlice görüntülemeye çalıştı. Bunu fark eden William ise kelimenin tam anlamıyla öfkeden deliye döndü ve Harris'e bağırmaya başladı.
Dünden bu yana sosyal medyada yayılan üç dakikalık videoda sadece William görünüyor. Eşi Kate ve üç çocuğu ise yakınlarda olmasına rağmen görüntüde yer almıyorlar. Videoda spor giyinen ve bir beyzbol şapkası takmış olan Prens William, fotoğrafçıya "Buraya geldin ve bizi gözetliyorsun" diyor. Fotoğrafçı Harris ise eğer onların kim olduğunu bilseydi görüntülemeyi bırakacağını söyleyerek kendini savunuyor.
BU NE CÜRET!'
Buna karşılık William'ın eşi Kate Middleton, Terry Harris'e "Sen bizim evimizin önünden geçtin. Seni gördüm" diyor. Daha sonra William fotoğrafçıya "Çocuklarıma böyle davranmaya nasıl cüret edersin! Bu ne cüret!" diye bağırıyor. Ardından da Harris'e etrafta dolaşıp kendilerini aradığını söylüyor. William "Bir cumartesi günü sakin bir bisiklet gezisi için dışarıdayım. Ve sen bana adını bile söylemiyorsun" diyor. Fotoğrafçı ve muhabir olarak çalıştığına dair bir kimliği de bulunan Terry Harris, bu videoyu bu hafta başında kendi Youtube kanalında paylaştı. Kısa sürede 20 binden fazla kişi tarafından izlendi.
'ÇİRKİNSİN, İĞRENÇSİN'!: Prens William, daha sonra da kendini tutamayıp Terry Harris'e "Sen çirkinsin, iğrençsin... Gerçekten öylesin. Böyle davranmaya nasıl cüret edersin" diye bağırmayı sürdürüyor. Videoda Prens William'ın Harris'e "Günümüzü mahvettiğin için teşekkürler. Kesinlikle ne yaptığını biliyordun" dediği duyuluyor. Bu arada William'ın korumasını arayıp bir fotoğrafçıyla tartışma yaşadığını söylemesi de videoda yer alan görüntüler arasında.