Rusya'nın kuzeyinde arabasının bagajından başsız bir ceset düştükten sonra tutuklanan bir adam, ülkeyi sallayan dehşet verici itiraflarda bulundu.

Rus basınında çıkan haberlere göre şüphelinin kimliği 23 yaşındaki Yegor Komarov olarak belirlendi. Komarov arabasını Rusya'nın kuzeyindeki Sortavala kasabasında bir yol güvenlik bariyerine çarparak kafası kopan cesedin düşmesine sebep oldu.

Başsız cesedin St Petersburg'lu 50 yaşındaki bir iş insanı olduğuna inanılıyor. Polis, cesetle birlikte arabanın bagajında ​​​​maça, ip ve çuval buldu. Komarov ve diğer iki kişi, kazadan sonra ormana kaçtı, ölü adamın ise başı neredeyse tamamen kopmuş, yolda yatıyordu.

'İNSANLARI ÖLDÜRMEYİ SEVİYORUM' 

Müfettişler, iş insanının şüphelilerle çıkan bir tartışmada öldürüldüğünü, saldırganların daha sonra cesedi ormana gömmeyi planladığını söyledi. Sorgulama sırasında Komarov tüyler ürpertici bir açıklama yaptı ve "Genel olarak, insanları öldürmeyi seviyorum" dedi.

Vahşi saldırgan ayrıca geçen yıl St Petersburg'daki bir parkta 38 yaşındaki bir adamı insan etinin tadına bakmak istediği için bıçaklayarak öldürdüğünü de itiraf etti.