Size karşı ilgisini kaybettiğini gösteren işaretler

Kesinlikle en iyimizin başına geldi! İlişkinizde mutlusunuz ve her şeyin ilerlediğine açıkça ikna oldunuz. Sonra birden “bay-uzun süreli-ilişki” olarak etiketlediğiniz adam sizden uzaklaşmaya başladı. Ve sonra tek bir uyarı bile duymadan terk edilirsiniz ve kendinize “Uyarı işaretlerini nasıl gözden kaçırmış olabilirim?” diye sorarsınız... Sizi hala seviyor mu yoksa sıkıldı mı? Size karşı ilgisini kaybettiğinin sinyalleri için bu işaretleri takip edin

SİZİNLE DAHA AZ VAKİT GEÇİRİR

SİZİNLE DAHA AZ VAKİT GEÇİRİR

Bu, kişilerin her zaman karşılaştığı bir senaryo.

Sürekli işte olduğunu fark ederseniz, tek umursadığı şey maç izlemek, arkadaşlarıyla sohbet etmek ya da spor salonuna gitmek. Ya da belki seninle geçirdiğinden daha fazla internette vakit geçiriyorsa, o zaman romantizminde işlerin yokuş aşağı gitmesi için çok az vakit kalmış demektir.

HEP BİR BAHANESİ VARDIR

HEP BİR BAHANESİ VARDIR

İlginizi kaybettiğinin en büyük işaretlerinden biri, artık sizinle iletişim kurmak için çaba sarf etmiyor olmasıdır. Aniden sizi aramak veya mesaj atmak için "çok meşgul". 

Hepimiz bir metin göndermenin 30 saniyeden az, aramanın ve merhaba demenin birkaç dakika sürdüğünü biliyoruz. Yani, gerçekten başı belada değilse veya telefonunu kaybetmedikçe, aniden ortadan kaybolmasının kabul edilebilir bir mazereti olamaz.

ARKADAŞLARIYLA DAHA ÇOK VAKİT GEÇİRİR

ARKADAŞLARIYLA DAHA ÇOK VAKİT GEÇİRİR

Tabii ki ikinizin de erkek veya kadın arkadaşlarınızla biraz zaman geçirmenizde bir sakınca yok, ancak sevgilinizin arkadaşlarıyla ne sıklıkta takıldığına dikkat edin. 

Zamanının çoğunu onlarla geçiriyorsa, bu ikinizin arasında her şeyin yolunda olmadığına dair açık bir uyarı işareti olabilir.

KARIŞIK DUYGUSAL MESAJLAR

KARIŞIK DUYGUSAL MESAJLAR

Bir an memnun görünebilir ve bir sonraki an size karşı biraz çekingen davranabilir, hatta acıklı bir şekilde kötü ve kontrolden çıkabilir; size karşı tutumu değişiyor ve bu, değişen duygularıyla yaşadığı bir iç mücadeleye işaret ediyor olabilir. 

Her iki durumda da, ilişkiniz için iyiye işaret değil.

KARİYERİNE ODAKLANIR

KARİYERİNE ODAKLANIR

Sık sık geç saatlere kadar çalışmaya mı başladı? Hafta sonu ofise kaçıyor mu? Herkesin yoğun bir haftası olabilir, ama eğer senin için ciddiyse, senin için biraz zaman bulacaktır. Daha fazlasını söylemeye gerek yok.

PLAN EKSİKLİĞİ BAŞLAMIŞTIR

PLAN EKSİKLİĞİ BAŞLAMIŞTIR

Erkeklerde kadınlarda sevgi doluyken hevesli yaratıklardır ve gerçekten ilgilendiklerinde sizi tekrar görmek, bir şeyler içmek için buluşmak, bir film izlemek ve hatta romantik bir akşam yemeği planlamak için aktif olarak peşinden giderler. 

Ama sürekli plan değiştiriyorsa ve “gelecekteki konuşma ve bir araya gelme” konusunda giderek belirsizleşiyorsa, bu sizden uzaklaştığının bir işaretidir.

SİZDEN UZAKLAŞTIĞINI BİLİRSİNİZ

SİZDEN UZAKLAŞTIĞINI BİLİRSİNİZ

İşler başlangıçtaki gibi değildir. Sana eskisi gibi bakmıyor, her yarım saatte bir sana o romantik mesajları göndermiyor, seninle eskisi gibi sevişmiyor, hatta yemi yemeni umuyor bile olabilir. önce buna bir son ver. Seçeneklerinizi düşünün.

BUNDAN SONRASINDA İYİ DÜŞÜNÜLMESİ GEREKİR

BUNDAN SONRASINDA İYİ DÜŞÜNÜLMESİ GEREKİR

Elbette bunlar sert ve hızlı değil, uymanız gereken “çimentoya oturtulmuş” kurallar. Bazen ilişkiler yürümez, eğer bir erkek uzun süreli aşk aramıyorsa devam etmesi daha iyidir, böylece Bay Mükemmel'i aramaya devam edebilirsiniz. Siz bulunmayı özlediğiniz sürece, Hayalinizdeki O Kusursuz Adam gerçekten sizi arıyor.