Hiç şans getirmiyor: Sonu boşanmayla biten 12 evlilik teklifi yeri

Fransa’nın başkenti Paris, romantizmin de başkenti kabul ediliyor. En romantik evlilik teklifleri kentin Eyfel Kulesi’ne nazır yapılıyor. İngiltere’deki araştırmalara göre evlenmeye Paris’te karar veren çiftlerin yüzde 23’ü boşanıyor. İkinci sırada İzlanda'nın başkenti Reykjavik, üçüncü sırada New York var. 6'ncı sırada ise Türkiye'den bir yer var.

Balayınızı geçirdiğiniz yerin evliliğinizin geleceği hakkında bir ipucu verdiğini hemen hemen herkes biliyor. Ancak yeni bir araştırma, evlilik teklif edilen mekanın da şansına ihtiyacınız olduğunu ortaya çıkardı. Stelrad.com tarafından yapılan araştırma, özellikle Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi yapmak isteyenlerin seçeceği lokasyonu yeniden düşünmesini sağlayacak. Sonu boşanmayla biten 3.465 kişinin evliliğini inceleyen şirkete göre, dünyanın en romantik yeri olarak görülen Paris, evlilik teklifi için pek de iyi bir seçenek değil.

Forbes'ta yer alan habere göre, boşanma oranlarını etkileyen bir diğer faktör ise, evlilik teklif edildiği sırada havanın ne kadar sıcak olduğu... Yani iklim ne kadar sıcaksa, evlilik beklentiniz de o kadar 'sıcak'.

Örneği Meksika'nın Riviera Maya bölgesindeki sahil kasabası en düşük boşanma yüzdesine sahip.

Giderek daha soğuk bir iklime yaklaşırsak, Paris ve İzlanda, boşanma yüzdesinin en yüksek olduğu yerler.


Boşanmayla sonuçlanma ihtimali yüksek 12 evlilik teklifi lokasyonu

Paris, Fransa - Yüzde 23

İzlanda - Yüzde 18

New York City, Amerika - Yüzde 14

Galler - Yüzde 11

Vancouver, Kanada - Yüzde 10

  • Bodrum, Türkiye - Yüzde 7
  • Maldivler - Yüzde 5
  • Rusya - Yüzde 4
  • Venedik, İtalya - Yüzde 3
  • Santorini, Yunanistan - Yüzde
  • Buenos Aires, Arjantin - Yüzde 2
  • Tulum, Meksika - Yüzde 1