Acun Ilıcalı'nın hem yakın dostu olan hem de Acun Medya Genel İdari Koordinatörü olan Alpay Kazan hayatını kaybetti. Geçtiğimiz akşam ekrana getirilen Survivor All Star 2022'nin yeni bölümünde ada konseyinde zor anlar yaşandı. Yarışmacılar ve Murat Ceylan gözyaşlarına hakim olamadı.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star 2022, yeni bölümü ile yayınlandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı için bir ada konseyi düzenledi.

Acun Ilıcalı, Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan'ın ölüm haberini almasının ardından apar topar İstanbul'a döndü ve bu nedenle çekimlere katılmadı.Acun Ilıcalı'nın yakın dostu olan Kazan, dün Üsküdar Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye katılan Ilıcalı ise duygusal anlar yaşadı. Kazan, cenaze töreninin ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.Acı haberi yarışmacılara açıklayan Murat Ceylan, konuşmakta güçlük çekti. Ceylan, "Ekibimizden, ailemizden çok değerli biri, canımız parçamız bizden koptu. Bir süredir boğuştuğu amansız hastalığa maalesef Alpay ağabeyimiz yenik düştü."

"Bugün ben de sınanıyorum, ne diyeceğimi bilemiyorum. Ayakta durmakta güçlük çekiyorum, kelimeleri seçemiyorum."

"Alpay ağabey şahsım adıma çocukluğumdan beri tanıdığım, bana ağabeylik yapan biriydi. Sizler de yakından tanıyordunuz çoğunuzun anıları vardı" ifadelerini kullandı.