KOÇ

İlişkilerde bazı duygusal ihtiyaçlarınız var. Bunların karşılanması konusunda sorun yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınız bu durumu fark edip size yardım ellerini uzatacaklar. Bugün, çevrenizin kalabalığı sizi yorabilir.

BOĞA

Bulunduğunuz ortamlarda farklı ve özgün kişiliğinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER

Özgürlük duygunuzun size zarar verebileceğini düşünerek seçimleriniz konusunda dikkatli olun. Yapacağınız atılımlar için gerekli bağlantıları kurmayı başaracaksınız. Ön yargısız yaklaşım tarzınız çevrenizi etkiliyor.

YENGEÇ

Tarzınızı belirleyecek, baskı altında tutuğunuz duygularınızı çıkarmak isteyecek, ilişkinizi özelleştirecek davranışları tercih edeceksiniz. Çabalarınız çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor, bunu unutmayın.

ASLAN

 Bugün yaşama pratik bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaşam kalitenizi artıracak projeler peşindesiniz.

BAŞAK

Duygusal konulara uzak görünmeniz bazı farklı yorumlara neden oluyor. Size yakın kişiler mesleki çalışmalarınıza derin bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı biliyor.

TERAZİ

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Girişimciliğinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Gözler üzerinizde.

AKREP

Ailenizle ilgili olayların gündeme gelmesiyle sorunlarınızı arka plana atacaksınız. Toplumsal olaylardan uzak kalmanız canınızı sıkacak. Bugün çalışmalarınızı dengeleyecek yeni düşünceler içindesiniz.

YAY

Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlemelisiniz.

OĞLAK

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün, her türlü şartı gözden geçirmeli ve duygusallıktan bir an önce kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz.

KOVA

Duygusal konularda hatalı davranmaya müsaitsiniz. Ama konu mantık olduğu zaman kafanız iyi çalışıyor. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteğin önemli olduğunu farkındasınız.

BALIK

Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece ele aldığınız konuları daha başarılı şekilde sonuca kavuşturacaksınız. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi hayata geçirebilirsiniz.