KOÇ

Bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulamanız birçok kişiye garip gelebilir. Ama siz bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz. Gerçeklerden korkmuyor ve olaylara hırsla yaklaşıyorsunuz.

BOĞA

Kariyerinizin ön plana çıkmasıyla gizli bir güç savaşı içinde olacaksınız. İş çevresinde farklı bir konumunuz olmasından dolayı sorumluluklar sizi rahatsız edecek. Bugün çevrenizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz.

İKİZLER

Çok amaçlı yaşamdan hoşlandığınız için bazılarına farklı gelebilirsiniz. Çevrenizin kalabalık olması sizi her anlamda mutlu ediyor. Değişimden etkileniyorsunuz. Çok yönlü düşünmeniz olumlu sonuç getiriyor.

YENGEÇ

Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapmaktan zevk alacağınız bir gün. Ortak çalışmalar içinde olmanız sizi mutlu edecek. Çevrenizi de ihmal etmemelisiniz. Kariyerinizi zorlayıcı davranışlara karşı temkinli olun.

ASLAN

Duygularınızı güzel sözlerle süslemek isteyebilirsiniz. Anlamlı olayları paylaşmak için her türlü şartın uygun olduğu bir gün. Küçük detayların canınızı sıkmasına izin vermeyin. Seçimlerinizle ilgili dikkatli olun.

BAŞAK

Sosyal statünüzü etkileyecek görüşmeler olacak. Sözlerinizi doğru zamanda kullanmalısınız. Finans konularında belirleyici davranışlar içinde olacaksınız. Karşıt fikirlerinizi daha yumuşatarak söylemelisiniz.

TERAZİ

İç güdülerinizin siz sağlayacağı avantajlar sayesinde başarıyı kısa sürede tadıp önemli yollar katedeceksiniz. Akıllı olduğunuz için başarıya çabuk ulaşıyorsunuz. Bugün yardım etme duygunuz yoğun.

AKREP

Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünüp hızlı kararlar almalısınız. Bugün, düşündüğünüz her konuda gerekli atılımlar söz konusu olacak. Ani değişimlere henüz hazır olmadığınız bir gerçek.

YAY

Bugün partnerinizle duygusal çekişmelere neden olabilecek olaylar yaşamak istemiyorsanız sözlerinizde net olmalı, kendinizi doğru ifade etmelisiniz. Yanlış anlaşılmaktan korkmadığınız için aldırmıyorsunuz.

OĞLAK:

Sizi farklı zaman dilimlerinde görenler yanılıyor. Muzip tavırlarınıza alışanlar, iş çevresinde sizi gördükleri zaman şaşkına dönüyorlar. Olumlu bir gündesiniz. Ciddi yönlerinizi bilenlere farklı geliyorsunuz.

KOVA

Başkalarının fikirlerine ilgi gösterip olayları kendi tarzınıza göre yorumlayacağınız bir gün. Kendinizden gençlerle bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız. Çevre koşullarını değiştirmek istiyorsunuz.

BALIK

İş yerinde konumuzu korumak istiyorsunuz. Özgürlüğü savunmanıza rağmen iş hayatınızda güçlü bir disiplin var. Bugün enerjinizi dengelemelisiniz. Sevgi dolu yönleriniz çevrenizi olumlu etkiliyor.