22 Mart 2021 günlük burç yorumları

KOÇ

Yaşamınızla ilgili yeni bir süreç içindesiniz. Yeni bir düzene ihtiyacınız var. Süregelen işlerinizde de bazı tereddütlerinizi aştığınızda başarıya daha fazla yaklaşacaksınız. İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gün.

BOĞA

Toplumla aranızdaki dengenin olumlu olduğu bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendiriyorsunuz. İkna edici konuşarak sorunlara çözüm bulmanız gerektiğini unutmayın.

İKİZLER

Başarınızın takdir görmesi motivasyonunuzu artıracak. Partnerinizin ısrarcı yaklaşımı ve sizin inatçı tutumunuz, bazı istenmeyen sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. Özel çalışmalar yapacaksınız.

YENGEÇ

İlişkilerinizde hassas olduğunuz bir gün. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi değiştirmek yerine sebatkar davranırsanız kazançlarınızı artırıp engelleri kolay aşabileceksiniz.

ASLAN

Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde küçük hataları bile sorun yapmaktan kaçamıyorsunuz. Takıntılarınızdan sıyrılmalısınız.

BAŞAK

Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Sezgilerinizi yanınızda çalışan kişiler için de kullanmalısınız. Siz, zor koşulları sevdiğiniz için tüm güç olan her şey gelip sizi buluyor. Midenize dikkat edin.

TERAZİ

Bugün daha hareketli olacaksınız. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Uzak yollarla ilgili planlarınız olacak. Düşüncelerinizde müthiş bir aksiyon var. Fikirlerinizi herkese kabul ettirmek zorunda değilsiniz.

AKREP

Bulunduğunuz ortamda estirdiğiniz olumlu rüzgarlar, partnerinizini de etkiliyor. Siz güçten yanasınız fakat bu özelliğinizi sergilerken çevrenize yardım etmeyi de seviyorsunuz. Çekici ve cazip bir gündesiniz.

YAY

Çevrenizdeki kişilerin anlamsızlıklarını anlamıyor ve bazı konuları kafanızda fazla irdeliyorsunuz. Bilinçaltında geliştirdiğiniz olayların size faydası yok. Abartma konusunda aşırılığa kaçabilirsiniz. Mutlu bir gün.

OĞLAK

 Dış görünümünüzü disiplin altında tutmaya çalışmanız ve içinizdekileri izole etmeye çalışmanız sorunların büyümesine meydan verebilir. Yeteneklerinize ihtiyaç duyan çevrelere yönelmeniz iyi olur.

KOVA

İlişkilerde kişiliğinizin ön planda olmasına özen gösteriyorsunuz. Kimseyi kırmadan, insanları kaynaştırmak için organizasyonlar yapıyorsunuz. Özgürlüğünüz önemli ve baskıdan nefret ediyorsunuz.

BALIK

Heyecanlarınızın dorukta olması bazı hataları da beraberinde getirecek. Partnerinizle farklı dillerde konuşmanız aranızda istenmeyen sorunlara yol açabilir. Kısa yollarla ilgili planlamalar söz konusu olacak.