KOÇ

Bugün gerekli enerjiye sahipsiniz. Gün içinde özel duygularınızda aşırıya kaçarak ilişki içinde olduğunuz kişilere söylenmemesi gereken sözleri sarf etmeniz mümkün. Olaylara yaklaşım tarzınız sağlıklı ve net olmalı.

BOĞA

Gizlilikler konusunda ısrarcı bir tutum sergilemeniz mümkün. Fikirlerinizi söylerken temkinli davranmayı tercih ediyorsunuz. Öfkelerinizi baskı altında tutarak bazı olayları aşmanız her zaman mümkün değil.

İKİZLER

İşinize yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Duygusal ilişkinizde yaşayabileceğiniz bazı sorunları unutmamalısınız. İhmal edilmek istemeyen partnerinizin alınganlık ve kırgınlık gösterilerine maruz kalabilirsiniz.

YENGEÇ

 İş yaşantınızda birtakım fırsatların size sunulması, kafanızdaki soru işaretlerin su üstüne çıkaracak Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görerek, yeni başlangıçlara kendinizi hazırlamayı unutmamalısınız.

ASLAN

Enerjinizi yaratıcılığınızla olumlu şeklide birleştiriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda karşı tarafı ikna etmeniz kolaylaşacak. Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin desteği sayesinde yine işler yapacaksınız.

BAŞAK

Özgürlükçü yapınız zarar görmesin istediğiniz için bugün kendi kurallarınızı koymaktan yanasınız. Eğitim ve öğretimle ilgili konuların ön plana çıkacağı bir gün. Çalışmalarınızı derinleştirmekten yanasınız.

TERAZİ

Karşı tarafın fikirlerini kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Diretme huyunuz yok ama olayları değişik açıdan objektif şekilde gördüğünüz için haklı çıkıyorsunuz. Yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceksiniz.

AKREP

Kazançlarınız konusunda başarı grafiğiniz yükseliyor. Kişisel yetenekleriniz öne çıkarmadan önce size güvenilsin istiyorsunuz. İş değişimi istiyorsanız mantıklı davranışlarınızı öne çıkarmalısınız.

YAY

Özgürlüğünüzü korumak adına verdiğiniz savaşlardan galip çıkıyorsunuz. Bugün, davranışlarınızın size sağlayacağı motivasyon sayesinde başlattığınız her çalışmayı istediğiniz koşullara getireceksiniz.

OĞLAK

Kendinize güveniyor ve çalışmalarınızı mantık süzgecinden geçirerek kişisel başarınızı perçinliyorsunuz. Bugün, birlikte olduğunuz insanlarla fikir alışverişi içinde olacaksınız. Kendinize yararlı olanları seçeceksiniz.

KOVA

Enerjinizi ikiye katlayacak olayların içinde olduğunuz zaman kendinizi daha da huzurlu ve iyi hissediyorsunuz. Bugün, eski arkadaşlarınızla bir arada olacak, geçmiş günlerden konuşacaksınız.

BALIK

 Düşüncelerinizde farklı kararlar alacağınız günlerden biri. Bilgilerinizin destek görmesi için önemli. Görüştüğünüz kişilerle fikir alış verişi içinde olacaksınız. Adımlarınızı dikkatli atmalısınız.