KOÇ: Bugün düşüncelerinizi açıklarken karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin. Farklı konuları savunarak onunla birbirinize ters düşebilirsiniz. Yollarla ilgili yeni fırsatlar söz konusu.

BOĞA: Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni düzenlemelere gereksinme duyacaksınız. Fikirleriniz sürekli değişiyor. Dikkatli olun.

İKİZLER: Partnerinizle aranızda istemediğiniz gerilime neden olmak istemiyorsanız, bazı olayların duygusal boyutlarında farklı nedenler aramayın. Disiplinin önemli olduğu bir gündesiniz. Kendinizi biraz şımartmalısınız.

YENGEÇ: Düşünceleriniz paylaşırken herkesin sizi anlamasını beklemiyorsunuz. Olaylara mantıklı eğilmeniz sizi farklı yapabilir. Ama haberleşme konusunda ketum davranmanız sizin için önemli açılımlara neden olacak.

ASLAN: Duygusal konularda karşı tarafın düşüncelerinden etkileniyor, zorluk yaşıyorsunuz. Partnerinizin sezgileriyle hareket etmekten korkmayın, olayları akışına bırakın. Bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz.

BAŞAK: Kendinizi ifade etmek için her fırsatın size sunulduğunu görüyorsunuz Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Yeni oluşumlar için her şey mükemmel gelişiyor.

TERAZİ: Çevrenizle güçlü iş birliği içinde olacaksınız. Duygusal gelişiminiz için yapacağınız çalışmalarda, maddi beklentilerin de önem kazanacağını biliyor ve hedeflerinizi ona göre belirliyorsunuz. Başarıya çeyrek kaldı.

AKREP: Duygularınızla yaşıyorsunuz. Sıradan işleri sevmediğiniz için farklı duygularınızı ortaya çıkaracak dostlarınızla bir araya gelmekten mutluluk duyacaksınız. Çevrenizin desteğine ihtiyacınız var.

YAY: Size destek verecek dostlarınızla bir arada olacaksınız. Yaşam kalitenizde belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. Önemli konular gündeme gelecek.

OĞLAK: Birçok işi planlayacaksınız. Çalışmalarınızla ilgili yapılanma içinde olabilirsiniz. Yapacağınız atılımlar için gerekli bağlantıyı kuracaksınız. Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz başarıya kolay şekilde yaklaşıyorsunuz.

KOVA: Enerjinizi çok güzel kanalize ediyorsunuz. Başlatacağınız işlerin size sağlayacağı avantajları iyi özümleyin. Özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek seçimleriniz konusunda dikkatli olun.

BALIK: Ailenizin istekleri konusunda sezgileriniz mükemmel ve olayların üstesinden kolay şekilde geleceğinize inanıyorsunuz. Her şeyin farklı olmasını istiyorsunuz. Duygularınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz.