İlişkileri güçlendirmek için çiftler için 10 eğlenceli hobi

Hayatının aşkını bulmak harika bir duygu ama oradan nereye gidiyorsun? Ateşi canlı tutmak, ilişkiniz içinde bilmeniz gereken önemli bir beceridir ve birlikte yeni hobilere başlamak bunun büyük bir parçasıdır.

YÜRÜYÜŞE ÇIKIN

YÜRÜYÜŞE ÇIKIN

Egzersiz dersleri eğlenceli olabilir, ancak birbirinizi değil eğitmeni dinliyorsunuz. Doğa yürüyüşleri, size harika gelecek

HOBİLERİNİZİ BULUN VE BİRLİKTE YAPIN

HOBİLERİNİZİ BULUN VE BİRLİKTE YAPIN

Daha az göz kamaştırıcı eski büyükanne kazaklarını ve eski şifonyerleri daha şık bir şeye dönüştürmeyi düşünün. Birçok çift, bit pazarlarında veya ikinci el mağazalarında eski ve ezici eşyalar satın alıyor ve ardından bunları kendin yap projelerine dönüştürüyor. 

BİRLİKTE DANS EDİN

BİRLİKTE DANS EDİN

Birlikte dans derslerine yazılabilirsiniz. Salsa, tango ve hatta bachata olsun, sevgilinizle biraz baharatlı müzik üzerinden bağlantı kurmanın tonlarca canlı yolu var.

Dansı ders olarak almak istemiyorsanız, evde müziği açın ve birlikte dans edin. Kendi koreografilerinizi oluşturabilirsiniz.

BOYAYIN

BOYAYIN

Boyayın... İsterseniz duvarları, isterseniz tuvalleri, isterseniz birbirinizi.. Uygun boyaları sipariş edin... Yaratıcı olup olmamanız gerçekten önemli değil - özellikle bir şeyler içtikten sonra resim yapmak çok eğlenceli olabilir.

AŞÇILIK KURSLARI AŞKINIZI CANLANDIRABİLİR

AŞÇILIK KURSLARI AŞKINIZI CANLANDIRABİLİR

Ellerinizle yemek pişirmenin son derece şehvetli bir tarafı vardır ve sonunda lezzetli bir yemek yemek, randevu gecesini bitirmenin mükemmel bir yoludur. 

Bu, yalnızca mutfak becerilerinizi değil, ekip çalışmasını da geliştirmenize yardımcı olur.

BİRLİKTE KANO YA DA KÜREK YAPIN

BİRLİKTE KANO YA DA KÜREK YAPIN

İçinizden biri kayıkla gezmekten nefret etmedikçe, birbirinizin gözlerinin içine bakarken tembel bir nehirde yüzmenin muhteşem (ama mevsimlik) bir yoludur. Kenara çekip çimenli bir alanda piknik yapabilir veya kanodan atıştırabilirsiniz.

BOWLİNG GÜNLERİ BAŞLATIN

BOWLİNG GÜNLERİ BAŞLATIN

Sıkı bir bowling hayranı olmasanız bile, bu, topluluğunuza çıkmanın ve bir grup randevusu için diğer çiftlerle potansiyel olarak sosyalleşmenin harika bir yoludur. Kabin ateşi alıyorsanız, bu harika bir seçenektir.

HOBİ BAHÇELERİ YARATIN

BAHÇELERİ YARATIN

Bu, otlar ve diğer taze malzemeler söz konusu olduğunda size para kazandıracak ve aynı zamanda, yemek pişirmekten farklı olarak, ellerinizi kullanan ve sizi toprağa bağlayan bir şekilde sizi bir araya getirecektir.

BİR SEYAHAT BLOGU BAŞLATIN

BİR SEYAHAT BLOGU BAŞLATIN

İkinizin birlikte yaptığı kısa hafta sonu gezileri olsa bile, belgeleyin! Airbnb maceralarınızı ya da aşırı kampa gittiğinizi tarihlendirebilirsiniz. Paylaşılan deneyimler ve fotoğraflar üzerine yazmak ve bunları yansıtmak da sizi daha da yakınlaştıracaktır.

YENİ BİR DİL ÖĞRENİN

YENİ BİR DİL ÖĞRENİN

Bu, sonunda gerçekten ödeyebilecek ve hatta seyahat blogunuzu başlatmanıza yardımcı olabilecek zor bir şey. Seni Seviyorum demeyi birçok farklı şekilde öğrenmek bir şeydir, ama başka bir ülkeye gidip başka bir dilde rahat hissetmek de öyle.