Lefkoşa Polis Müdür Yardımcısı Vasfi Arkın, Polis Genel Müdürlüğü İdari Polis Amiri Başmüfettiş Kerem Kadiroğulları ve Güzelyurt Polis Müdürü Yardımcısı Bekir Abatay, dün çıkarıldıkları mahkemede, “evrakta sahtecilikle” suçlandı.
KıbrısTime‘ın haberine göre; Polis Genel Müdürlüğü’nde (PGM) üst düzey üç polis, “evrak sahteleme” suçlamasıyla Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı ve haklarında “geçici olarak görevden uzaklaştırma” kararı alındı.
Lefkoşa Polis Müdür Yardımcısı Vasfi Arkın, Polis Genel Müdürlüğü İdari Polis Amiri Başmüfettiş Kerem Kadiroğulları ve Güzelyurt Polis Müdürü Yardımcısı Bekir Abatay, çıkarıldıkları mahkemede, “evrakta sahtecilikle” suçlandı.
Vasfi Arkın, Kerem Kadiroğulları ve Bekir Abatay için mahkeme, 10 bin TL nakdi ve 100 bin TL şahsi kefaletle tutuksuz yargılanma kararı verdi.






